Clipe teribile pentru Margherita de la Clejani! Întreaga ţară a putut-o vedea la televizor.

Momente de panică la “Splash! Vedete la apă”

Vedeta a acceptat provocarea de a face parte din echipa divelor de la “Splash! Vedete la apă”, emisiunea difuzată de Antena 1.

Din păcate, Margherita nu ştie să înoate, iar asta i-a influenţat puternic momentul, cu toate că s-a antrenat pentru săritură mai multe zile. Tânăra a fost printre primele vedete care au avut probleme serioase în emisiune, fiind în centrul unor momente dramatice.

A fost nevoie de intervenţia medicilor la piscina din Băcău care găzduieşte emisiunea “Splash! Vedete la apă”.

Ce a păţit fiica Clejanilor?

Margherita trebuia să efectueze o săritură în apă de la 5 metri înălţime, în faţa juriului şi a camerelor de luat vederi.

„Am făcut trei zile de antrenamente. (…) Aș vrea să se știe că nu știu să înot”, a declarat ea, chiar înainte de a se pregătit să sară.

Totuşi, faptul că nu ştia să înoate, plus emoţiile ce au cuprins-o în momentul în care a urcat la 5 metri înălţime, au făcut-o să-şi piardă cunoştinţa şi să leşine. A fost un mare noroc pentru ea că nu a căzut de la acea înălţime atunci când i s-au înmuiat picioarele, ci s-a prăbuşit pe trambulină, potrivit Wowbiz.ro.

 

„Mi-a fost foarte frică, nea Marin! Și mi s-a făcut rău”

Ceilalţi concurenţi, dar şi echipa emisiunii, au fost pur şi simplu şocaţi de acest moment. Din fericire, intervenţia medicilor a fost una promptă. Margheritei i-au fost administrate calciu şi magneziu, astfel că şi-a revenit repede, fără alte probleme.

„Am sărit? Cum n-am sărit? Nu știu, aș fi vrut să sar acum de la 5 metri, dar nu știu, mi-a fost foarte frică, nea Marin! Și mi s-a făcut rău, am leșinat”, au fost primele ei cuvinte după ce şi-a revenit.

După ce incidentul a trecut, juriul a arătat că nu a fost impresionat de leşinul divei, care a primit note foarte mici.

Pentru a nu se face complet de ruşine, Margherita a strâns până la urmă din dinţi şi a sărit în apă de pe o trambulină mai uşoară, situată la doar 1 metru înălţime faţă de piscină.