Margherita de la Clejani, în mijlocul conflictului în care a fost implicat Micutzu. Cum s-a ajuns în această situație

În mediul online a apărut o filmare în care se poate observa că Margherita de la Clejani a asistat la certa care a avut loc în weekend pe Calea Victoriei din Capitală. În filmare se poate vedea că fiica Clejanilor a încercat să liniștească apele.

Fiica Clejanilor se afla la magazinul ei de haine de pe Calea Victoriei, atunci când altercația a avut loc. Aceasta a mers pentru a vedea despre ce este vorba și a și intervenit pentru a calma spiritele, notează cancan.ro.

Mai mukt decât atât, în timpul altercației, o sticlă a zburat aproape de vitrina magazinului Margheritei, motiv pentru care aceasta a intervenit din nou încercând să liniștească apele.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Cosmin Nedelcu a fost pus într-o situație fără precedent. Totul s-a întâmplat în timpul unui spectacol pe care artistul de stand-up comedy îl ținea. Mai exact, geamul unei terase de pe Calea Victoriei a fost spart, în urma unei altercații în care au fost implicați mai mulți bărbați, între care și Micutzu.

În acest context, duminică seară, artistul de stand-up, iubita sa și un amic au depus plângere și au dat declarații la sediul Secției 1 despre incidentul de pe Calea Victoriei.

Conform spuselor acestora, în timp ce se aflau la terasă, mai mulți tineri dintr-un grup au început să-i adreseze actorului injurii. La un moment dat, unul dintre ei a aruncat cu o sticlă spre Micutzul, însă din fericire, acesta s-a ferit la timp și nu s-a întâmplat nimic, decât geamul ferestrei care s-a spart.

În acest context, s-a deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, lovire și alte violențe, iar patru persoane au fost audiate și amendate cu câte 200 de lei.