Margherita de la Clejani s-a afișat în ipostaze fără precedent pe rețelele de socializare. Mai exact, fiica Clejanilor s-a filmat într-o ținută extrem de sexy, în care spunea că este timpul să se cinstească.

Se pare că fiica Clejanilor a ales să meargă la bazin pentru a se întrena, în contextul în care va participa la emisiunea ”Spash!Vedete la apă”. Costumul de baie purtat de aceasta a fost unul cu adevărat deosebit, lăsându-i corpul la vedere destul de mult.

Internauții s-au arătat și ei încântați de postările vedetei din cadrul antrenamentelor, ele înregistrând mii de comentarii și aprecieri.

Margherita de la Clejani, apariție fără precedent

Mai exact, Margherita a apărut la antrenamente purtând ceea ce părea un costum de baie întreg, negru, însă surpriza a venit când fata Clejanilor s-a întors cu fața.

Partea de sus a costumului de baie a fost deliciul publicului, căci era inexistentă. Astfel, Margherita s-a afișat în sânii goi, care erau acoperiți doar de două benzi negre, în formă de ”X”.

Pe lângă internauți, inclusiv colegii de platou ai vedete s-au arătat extrem de șocați de ce s-a întâmplat, în contextul în care nimeni nu se aștepta să o vadă într-o astfel de ipostază.

Amintim faptul că Margherita de la Clejani participă la competiția ”Spash!Vedete la apă” care revine din această toamnă la Antena 1. Filmările au loc la bazinul olimpic de la Bacău, iar fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a publicat primele imagini de la acolo în urmă cu câteva zile.

Totodată, acesta depune eforturi mari pentru a se antrena și a face față tuturor probelor din concurs. Din imaginile publicate până acum, se poate observa că aceasta nu își alge întâmplător ținutele.

Poartă costume de baie care lasă aproape totul la vedere, iar fanii sunt extrem de încântați.