Procurorii au stabilit în final că fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a condus sub influența drogurilor în momentul în care a produs accidentul rutier și au trimis dosarul la Judecătoria Sectorului 4.

Mai exact, pe 16 iunie, polițiștii de la Rutieră au trimis dosarul la Parchetul Judecătoriei Sector 4, iar o săptămână mai târziu, procurorul de caz a finalizat ancheta, trimițând astfel dosarul în instanță.

În ceea ce privește acuzația adusă Margheritei, acesta este acuzată de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, iar pentru această faptă, pedeapsa este închisoarea de la unu la cinci ani sau amendă.

De menționat este faptul că dosarul a fost înregistrat pe 22 iunie la Judecătorie și urmează să intre în procedură de cameră preliminară, înainte de a începe judecata pe fond.

Amintim faptul că, pe 23 mai 2020, în jurul orei 06.00, Margherita, pe numele real Margareta Myriam Manole, a provocat un accident pe bulevardul Șincai din Sectorul 4, când se întorcea de la o petrecere la volanul unui Range Rover Evoque.

Margherita de la Clejani, prinsă la volan sub influența drogurilor

Mai exact, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a intrat atunci cu mașina într-un autoturism parcat. La scurt timp după accident, polițiștii au testat-o pe artistă cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Totodată, Margherita a fost dusă atunci la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru analize.

Margherita declara însă după accident că nu a consumat substanțe interzise și că a comis accidentul din neatenție, în timp ce „își făcea buzele”.

Totodată, ea mai sublinia faptul că se opune consumului de droguri, adăugând că este „o fire fantastică și entuziastă”.

”Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri. Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, spunea Margherita.

După accident, surse judiciare declarau pentru Gândul, că din rezultatele de la INML rezultă că Margherita consumase cocaină, dar au fost identificate, în plus, și urme de alte șase substanțe, unele dintre ele prezente în diferite medicamente.