Doliu în Vaslui! Tată a 10 copii a murit în urma unui accident rutier

Accidentul care a avut loc luni în satul Tulcești, comuna Dragomirești din județul Vaslui s-a produs în urma unei neacordări de prioritate. Bărbatul în vârstă de 52 de ani, tată a 10 copii, avea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe partea dreaptă.

În urma accidentului, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui a declarat că în accident a fost implicată și o autoutilitară. Potrivit purtătorului de cuvânt, bărbatul cu autoturismul din Marea Britanie a ieșit de pe un drum lateral fără să se asigure șik a fost lovit din plin.

Accidentul a avut 4 victime

Purtătorul de cuvânt mai spune că în urma accidentului au rezultat patru victime, dintre care una a murit. Victima care a murit este chiar șoferul autoturismului din Marea Britanie. Acesta a fost resuscitat la fața locului timp de o oră, însă fără niciun rezultat.

Celelalte trei victime au au fost trasportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Victimele sunt bărbați cu vârste curpinse între 34 și 43 de ani și au fost diagnosticate primar, cu traumatisme ale membrelor inferioare, respectiv dureri de piet, informează Vremea Nouă.

Sursă foto: Dreamstime