Durere fără margini în judeţul Giurgiu! O familie a fost distrusă, după ce un băiat de numai 4 ani şi tatăl său au murit într-un accident de circulaţie la Malu Spart.

Un băieţel şi tatăl său, omorâţi de un şofer de TIR vitezoman

Maşina lor a fost strivită de un TIR care circula cu viteză mult prea mare şi a intrat pe contrasens chiar într-o curbă.

“A fost o seară neagră pe DJ 601, în zona pădurii Malu Spart. Un băiețel de doar patru ani și un bărbat de 40 de ani și-au pierdut viața în urma unui grav accident rutier.

În eveniment au fost implicate un autoturism și un tir”, este mesajul postat de către cei de lSU Giurgiu pe pagina lor de Facebook.

“Echipajele de pompieri și cele medicale ajunse la fața locului au făcut tot posibilul pentru a-i ajuta pe toți cei implicați în accident, însă, din nefericire pentru cei doi nu s-a putut face nimic…”, mai precizează aceştia.

În autoturism se mai aflau încă două femei; una dintre ele a fost dusă de urgenţă la spital cu elicopterul

“O pasageră a autoturismului, găsită încarcerată și inconștientă, se luptă acum pentru viața sa, fiind transportată cu elicopterul SMURD la spital”, au mai scris reprezentanţii ISU Giurgiu pe Facebook, sâmbătă seara.

Sursa foto: Facebook, ISU Giurgiu
Sursa foto: Facebook, Alexandru Stamate
Sursa foto: Facebook, Alexandru Stamate

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au emis şi un comunicat oficial referitor la tragicul accident, scrie Libertatea:

“În autoturism se aflau trei adulţi şi un copil, iar în tir doar şoferul. Conducătorul autoturismului şi o pasageră au fost găsiţi încarceraţi şi au fost extraşi din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

Din nefericire şoferul, în vârstă de 40 de ani şi un băieţel în vârstă de 4 ani au decedat în urma acestui eveniment.

Echipajele medicale au preluat o femeie, în vârstă de 35 de ani, pasageră în autoturism, inconştientă şi îi acordă primul ajutor. Cea de-a patra persoană din autoturism, o femeie de 37 de ani, a suferit un atac de panică.”

TIR-ul era condus de un şofer bulgar; în zonă nu este semnal, s-a sunat cu greu la 112

O altă persoană a relatat şi ea pe Facebook cum s-a întâmplat totul. Alexandru Stamate spune că, alături de fratele său, Cătălin, a intervenit la locul teribilului accident şi a acordat primul ajutor victimelor. El spune că şoferul bulgar al TIR-ului circula cu viteză excesivă şi a pierdut controlul exact într-o curbă, intrând direct în autoturismul care circula regulamentar pe contrasens. În plus, au fost dificultăţi în apelarea serviciului 112, pentru că în zonă nu este semnal.

“Șoferul bulgar al acelei dube, avea viteză excesivă. În curbă, a pierdut controlul și a intrat pe contrasens, unde a distrus o mașină care circula regulamentar. Între victimele acestui accident, printre decedați se află și un copil de aproximativ 5 ani! N-a avut nicio șansă!”, a povestit Alexandru Stamate.

Sursă foto: Dreamstime