Criminalii șoferului român de TIR ucis în Franța au fost arestați. Mihai Spătaru a fost înjunghiat de 2 ori cu o lamă a unei săbii, fără avertizare, fără a apuca să aibă vreo reacție, sub ochii soției lui.

Iar poliția și ambulanța au venit abia după o oră și jumătate, doar pentru a constata decesul românului.

Criminalii șoferului român de TIR ucis în Franța au fost arestați. A trecut deja o lună

Procurorii francezi au anunţat că au fost arestaţi criminalii lui Mihai, şoferul român de TIR ucis în faţa soţiei, într-o parcare din Franţa.

După aproape o lună de la crima îngrozitoare care a şocat întreaga ţară, procurorii din Amiens, Franţa, au anunţat că au arestat doi suspecţi în cazul morţii lui Mihai Spătaru, şoferul român de TIR ucis cu o sabie, într-o parcare de camioane.

Presa din Franţa a anunţat că doi suspecţi au fost arestaţi de anchetatori în legătură cu crima, însă autorităţile nu au oferit mai multe detalii despre identitatea celor doi sau motivul crimei, notează antena3.ro, citând presa franceză.

Nu a primit niciun fel de ajutor

Mihai Spătaru a fost ucis în noaptea de 16 spre 17 mai 2021, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, chiar sub ochii soţiei sale.

Şoferul român de TIR se afla împreună cu soţia sa, cu care lucra în echipaj pe TIR, în parcare, în noaptea de 16 spre 17 mai, în parcarea de pe N28, iar la un moment dat, a coborât pentru a merge la toaletă.

Mihai i-a spus soţiei că merge la toaletă, iar înainte va verifica încărcătura. Imediat după ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ.

Soţia sa a văzut totul, iar până să intervină, bărbatul a fost tăiat de două ori, iar criminalul a fugit.

Mai mult, strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutorul colegului lor, scrie sursa citată.

Sursă foto: Dreamstime.