Astfel, sunt disponibile 20 de posturi de șofer de TIR pentru aprovizionarea supermarket-urilor și pentru distribuție în următoarele localități din Marea Britanie: Barton, Heywood, Rochdale, Castleford, Bristol și Sherburn. Clienții angajatorului sunt unele dintre cele mai prestigioase companii din sectorul de Transporturi/Logistică și Distribuție din Marea Britanie.

Salariul pornește de la circa 1.760 lire (2.270 euro) pe lună și poate ajunge până la 3.840 lire (peste 4.900 euro) lunar.

Candidații interesați trebuie să îndeplinească următoarele cerințe obligatorii: experiență ca șofer de TIR cel puțin un an în ultimii doi ani, cunoașterea limbii limbii engleze la nivel mediu conversațional, permis de conducere categoria C+E de minim un an, card digital pentru tahograf, cunoașterea și respectarea reglementărilor privind orele de condus, precum și certificat sau atestat de competență profesională pentru transport de marfă.

Află AICI mai multe detalii despre joburile de șofer de TIR în Anglia și transmite CV-ul dacă dorești să participi la procesul de selecție.