Adrian Minune, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, nu a fost lipsit de controverse, iar unul dintre aceste zvonuri care a tot circulat despre el este că ar fi fost implicat în traficul de droguri.

“Asta cu traficul de droguri este de când eram eu copil”

Cântăreţul a vorbit în sfârşit despre acest subiect, într-o emisiune tv, recunoscând clar care este adevărul din spatele acestei poveşti cu trafic de substanţe interzise.

Adrian Minune a declarat că nu a făcut niciodată trafic de droguri, iar toate speculaţiile pe această temă sunt false şi circulă de mult timp, de când el era copil. Artistul a justificat că nu are fizicul pentru a intra într-o astfel de afacere.

În plus, el a explicat că atunci când Poliţia sau statul român te cheamă undeva, pentru a oferi declaraţii, eşti obligat să te duci, însă asta nu este decât un prilej de a-ţi dovedi nevinovăţia, a mai precizat manelistul, potrivit Antena Stars.

“Am eu fizicul de a face trafic? E cea mai mare prostie! Atâta timp cât Poliția sau statul român te cheamă undeva, pentru a da cu subsemnatul, trebuie să mergi. Nu? Pentru a dovedi că ești nevinovat.

Asta cu traficul de droguri este de când eram eu copil, de când mi-am luat prima Dacie. Este foarte important să spun nu, nu am făcut!”, a povestit Adrian Minune, invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune.

“Cum să-ți tai chitanță pe bacșiș? Cum pot să fiu legal?”

În aceeaşi emisiune, Adrian Minune a vorbit şi despre un alt subiect delicat din lumea cântăreţilor de petrecere: banii câştigaţi la evenimente.

“Da, tai chitanță la evenimentele la care cânt. Ăsta este adevărul. Da, tai! Am contracte tip care au poza mea pe acele chitanțe, am contabilă care se ocupă de tot ceea ce încasez, dar aș vrea să-mi spuneți dumneavoastră cum să fac cu bacșișul?

Cum să-ți tai chitanță pe bacșiș? Cum pot să fiu legal? Acum, dacă iau de la un mesean, un spectator, un client, un om, zece mii de lei treaz și beat își aduce aminte și îmi cere banii înapoi, eu sunt obligat să-i dau, pentru că dacă scoate un cuțit sau orice, de frică îi dau orice.

La noi se mai procedează așa, cu toate că eu nu cotizez, nu dau înapoi, pentru că nu mă sperii așa repede, dar se poate întâmpla chestia asta, cum s-a întâmplat cu alți colegi de-ai mei. Se cere bacșișul înapoi, dar nu vreau să dau nume”, a mai declarat artistul.

Sursa foto: Facebook