Viorica de la Clejani a uimit pe toată lumea. Ea s-a apucat să dea detalii din casă iar unele dintre subiectele atinse a fost cel legat de economiile familiei. Trebuie amintit că despre averea Clejanilor s-a scris mult în trecut. Presa a dezvăluit că publicitatea venită de pe urma scandalurilor cu Fulgy i-a făcut pe Viorica și Ioniță de la Clejani să realizeze că pot scoate mai mulți bani. Astfel, taraful Clejanilor și-a mărit simțitor tariful. Cei doi au ajuns să ceară pentru a participa la un eveniment sume importante de bani. Spre exemplu, în luna august a anului trecut, s-a aflat că pentru o reprezentație standard, Viorica și Ioniță de la Clejani cereau nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de euro.

Acum, subiectul banilor a fost readus în discuție. Cea care a dat detalii importante a fost chiar cântăreața de muzică de petrecere. Într-o intervenție recentă la Vorbește lumea de la PRO TV, Vorica l-a pus pe soțul ei într-o situație extrem de delicată.

Viorica de la Clejani: El e pe sărăcie acum

Viorica de la Clejani a recunoscut că soțul ei cel responsabil cu facturile și cu plățile din casă. Ioniță de la Clejani are grijă ca facturile să fie achitate la timp și să nu rămână dator niciodată. Din acest motiv, Ioniță a rămas fără resurse financiare în ultimele săptămâni.

“Economiile mele s-au dus pe apa sâmbetei, eu mă ocup de toate cele”, a spus Ioniță de la Clejani.

Imediat a venit și replica acidă a soției.

“Nu am plecat în vacanță, îmi doresc. Eu am mai mulți bani ca el, el e pe sărăcie acum. Sunt mai bine ca toată casa”, a completat și Viorica în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Cadoul cel mai scump primit de la Ioniță din Clejani

Ea a susținut că Ioniță are “arici” la buzunar atunci când vine vorba despre cadouri.

“El îmi face mai răruț, e mai drăguț, mai chibzuit. Cel mai scump cadou a fost un inel cu diamante, nu prea îl port. Nu îmi e frică să îl pierd, dar are piatră verde, nu m-a nimerit. E mai cochet, mai de seară. Nu îl poți purta toată ziua. În februarie e ziua mea, nici nu mai am curaj să îi mai zic, trebuie să ținem de bani, în ultima perioadă nu prea au mai fost concerte”, a mai spus Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani a anunțat că și-ar dori să meargă într-o vacanță la Dubai, însă nu poate lăsa singură animalele pe care le are în casă.