Viorica de la Clejani, a fost invitată recent la emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de soțul ei, Ioniță. În cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc!”, artista și-a deschis sufletul și a inundat platoul cu lacrimi.

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, luni, pentru a lua parte, pentru prima dată, la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc!”, dar și pentru a cânta noua lor melodie.

În timpul provocării sosurilor picante, îndrăgitul cuplu monden a umplut sala de răsete și de voie bună, așa cum era de așteptat, spre final, însă, când ar fi trebuit să încânte publicul cu vocea ei, Viorica de la Clejani și-a deschis sufletul și a umplut platoul de televiziune cu lacrimi. Motivul care a transformat zâmbetul artistei în suspine a fost legat de familie.

„În sufletul meu va rămâne viu”

Artista și-a cerut scuze și a mărturisit că îi este imposibil să cânte noua sa melodie, intitulată „Tatăl meu”, deoarece tatăl ei a decedat anul acesta, în luna aprilie. O boală cruntă i-a pus capăt zilelor, bărbatul suferea de cancer. Viorica de la Clejani a mărturisit că ar fi fost șanse de salvare dacă tatăl ei ar fi beneficiat de tratament, însă acesta „nu s-a dus când trebuia sa spital, pentru că a zis că e pandemia, și a murit.”

„A murit de cancer, să știți, și vreau să fac o paranteză că dacă s-ar fi dus la spital din prima poate ca s-ar fi salvat, dar a zis <<Nu ma duc, tată, că mă bagă ăia la corona, acolo.>> Abia acum simt că tata nu mai e… Îmi e foarte greu, am apucat să fac această melodie și să i-o arăt înainte de a muri.”, a explicat cântăreața.

„E un moment foarte dificil pentru mine, dar în sufletul meu va rămâne viu.”, au fost cuvintele Vioricăi de la Clejani. Aceasta a ținut să ofere un sfat pentru telespectatorii de acasă: „Toți cei care aveți părinți să vă duceți mai des la ei și să vă bucurați de ei că după se duc și nu mai ai cum să dai timpul înapoi.”

Mesaj emoționat pentru mama sa

Printre lacrimi, Viorica de la Clejani a dorit să transmită un mesaj omului care a suferit cel mai mult după decesul din aprilie, mama sa.

„O rog pe mama mea să fie tare pentru noi și pentru nepoții ei pentru că mama mea, pe zi ce trece, spune că vrea să moară, că nu mai vrea să trăiască.”, a spus printre lacrimi artista.

Întristată de pierderea tatălui său, Viorica de la Clejani a făcut o postare pe contul ei de Instagram, care a strâns numeroase mesaje de condoleanțe din partea admiratorilor săi. Aceasta a ținut să menționeze că, deși este pandemie, tatăl ei nu a murit din cauza Covid-19.

„Să fie foarte clar pentru toată lumea, tatăl meu nu a murit de Covid-19. Tatăl meu a murit de cancer. Ar fi putut trăi, dar din spaima pe care ați băgat-o în lume, mediatizând atât de mult acest virus, a stat acasă și nu a fost să se trateze. Că poate s-ar fi putut salva.

Și, bineînțeles, că nici în spital nu te primesc decât dacă te internează de Covid-19. Spitalele sunt pline de pacienți internați cu Covid-19. Nu mai moare nimeni de alte boli, decât de acest virus”, a fost mesajul artistei.