Viorica de la Clejani a făcut dezvăluri șocante! Cântăreața de muzică lăutărească a vorbit public despre mariajul ei. Aceasta a oferit informații despre relația cu soțul ei, pe care nimeni nu le-a știut până acum: „Într-o căsnicie nu poate să fie totul lapte și miere.”

„El și-a mai găsit alinare în brațele alteia”

Cunoscută și simpatizată pentru personalitatea ei dezinvoltă, dar și pentru sinceritatea ei, Viorica de la Clejani a încântat, din nou, telespectatorii de acasă. Recent, aceasta a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, unde a făcut dezvăluiri suprinzătoare. Artista a povestit episoade necunoscute din căsnicia ei și a explicat cum a reușit să aibă un mariaj de lungă durată.

„Într-o căsnicie nu poate să fie totul lapte și miere. Când a venit Marga, mă uitam la ea ca o păpușă, stăteam doar cu ea în brațe. Nu m-a deranjat că el și-a mai găsit alinare în brațele lui X, Y, Z. Eu o legănam până la 4 dimineața, după venea el și o legăna. Da, m-a ajutat.”, a fost declarația șocantă a femeii.

„Depresie faci când nu mai comunici”

Pe lângă relația cu soțul ei, Viorica de la Clejani a abordat un subiect sensibil pentru majoritatea oamenilor din ziua de azi, respectiv depresia. Aceasta consideră că doar oamenii fără ocupație au timp de tristețe: „Dacă stai degeaba, te apucă gândurile negre.”

„Depresie faci când nu mai comunici, când nu mai ești încojurat de cei dragi. Dacă stai degeaba, te apucă gândurile negre. Eu dau în depresie dacă nu mai am bani suficienți. Eu petrec mult timp cu copii, cățelușii, cu bucătăritul, curățenia în casă. Sunt mamă, gospodină, femei de serviciu găsești mai greu, nu sunt serioase. Eu trebuie să am grijă de casa mea”, a explicat artista.

Viorica de la Clejani, pinguinul de la Masked Singer

Nu în ultimul rând, cântăreața de muzică lăutărească a vorbit și despre rolul de pinguin, pe care l-a avut la Masked Singer România. După spusele sale, nu doar oamenii din fața micilor ecrane au fost uimiți când i-au aflat identitatea, ci și propria ei familie.

„Mi-a fost foarte cald în acel costum, am cerut să mi se pună două ventilatoare. A fost o experienţă foarte frumoasă, dar şi grea în acelaşi timp. Eu nu am vrut să mă duc, Ioniţă m-a împins de la spate. Copiii când au văzut demascarea nu le-a venit să creadă. Doar Ioniţă ştia că particip la acest proiect. Plecam dimineaţa şi mă întorceam seara, copiii se întrebau unde sunt”, a declarat Viorica de la Clejani.