Răsturnare totală de situație pentru Clejani. Nici nu au apucat bine să se obișnuiască cu ideea că Fulgy a primit arest la domiciliu, că o nouă veste a căzut ca un trăznet. Ioniță de la Clejani este chiar acum cercetat de polițiștii Secției 12.

Motivul: același jurnalist care a depus plângere împotriva lui Fulgy, a reacționat și în cazul cunoscutului lăutar. Mai exact, jurnalistul a depus pe numele acestuia o plângere pentru infracțiunea de amenințare. Totul s-ar fi petrecut sâmbătă, în fața casei în care locuiește artistul. Aici, reprezentantul mass-media s-ar fi deplasat în încercarea de a realiza un material de presă în legătură problemele cu care se confruntă în ultima perioadă  Fulgy de la Clejani. Jurnalistul ar fi intrat în vizorul fiului Clejanilor, care l-ar fi bătut și i-ar fi sustras telefonul mobil. Nici tatăl lui Fulgy nu art fi fost mai prejos. Potrivit jurnalistului, Ioniță de la Clejani ar fi proferat amenințări către presă, care i-au adus și lui un dosar penal.

Ce a putut face Ioniță de la Clejani

Potrivit gândul.info, Ioniță de la Clejani a fost chemat de oamenii legii să dea explicație la Poliție. Acesta este cercetat de polițiștii Secției 12, după ce jurnalistul Kevin Sava, angajat al televiziunii RTV, a depus pe numele lui o plângere pentru amenințare. În momentul în care a fost agresat, jurnalistul a cerut intervenția forțelor de ordine. Până la venirea polițiștilor, Ioniță de la Clejani a reușit să ia mobilul de la fiul său și l-a restituit jurnalistului agresat. Cunoscutul lăutar i-ar fi amenințat cu moartea și cu cu diverse acte de violență pe jurnaliștii prezenți în fața casei sale, motiv pentru care, conform unor surse judiciare, Kevin Sava a depus, pe numele acestuia, o plângere penală pentru amenințare. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, Sava a depus două reclamații separate. Una pe numele lui Fulgy și una pe numele lui Ioniță Manole.

Dacă în cazul lui Fulgy, judecătorii au decis că inculpatul poate fi cercetat, având însă pedeapasa de arest la domiciliu, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Ioniță de la Clejani. Trebuie subliniat că fiul Clejanilor a ales să locuiască, pe perioada arestului la domiciliu, într-un apartament situat în cartierul Rahova, pe raza Secției 19.