Familia Clejanilor este lovită de scandaluri pe bandă rulantă. În ultima vreme, Fulgy a fost implicat în toate, dar acum lucrurile au scăpat pur şi simplu de sub control.

Şantaj şi ameninţări cu moartea

Un nou scandal monstru cu Fulgy în prim plan. Băiatul Clejanilor pare că nu se mai poate abţine. Fulgy ar fi șantajat-o și amenințat-o cu moartea pe fiica ilegitimă a lui Ioniță de la Clejani. Mai mult de atât, se pare că tânărul nu s-ar fi rezumat doar la sora vitregă, ci a lansat o serie de atacuri și la adresa celor trei copii ai acesteia.

Roxana Manole s-a decis să spună totul

Roxana Manole trece din nou printr-o perioadă dificilă, însă de data aceasta nu din cauza lui Ioniță de la Clejani care a refuzat sa se implice în creșterea și educația ei, ci din cauza lui Fulgy. Ultimul a răbufnit după ce aceasta şi-a dat cu părerea despre scandalul în care este implicat.

Roxana spusese că îi este milă de părintele ei pentru situația în care a fost pus. Fiul Clejanilor a luat foc şi i-ar fi trimis mai multe mesaje amenințătoare surorii sale vitrege, în care i-a jignit atât pe Roxana Manole, cât și pe copiii acesteia.

Tânărul a spus că el s-a ocupat în totalitate de educația celor trei nepoți vitregi ai săi și mai mult decât atât, i-ar fi dat surorii sale suma de 50.000 de euro, în momentele în care nu se descurca financiar.

Fără să ofere prea multe detalii, Roxana Manole a afirmat că Fulgy i-a vorbit foarte urât prin mesaje text și se pare că atitudinea tranșantă a băiatului a venit după ce fiica nelegitimă a lui Ionița de la Clejani a spus că greșelile colosale făcute de tânăr i-au șifonat grav imaginea tatălui ei, anunţă Antena Stars.