Fulgy l-a amenințat dur pe unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio și de televiziune de la noi. Este vorba de Mihai Morar. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Fulgy a ţinut să sublinieze faptul că nu este afectat de glumele pe care Mihai Morar le face pe seama sa în matinalul pe care-l prezintă la postul de radio. Asta pentru că Mihai Morar nu ar avea nicio valoare în ochii lui.

În ciuda faptului că a susținut că nu este afectat de ironiile moderatorului, fiul Vioricăi de la Clejani a trecut, însă, la amenințări directe și extrem de dure.

„Doamna moderator Roberta a fost la mine la emisiune la Moft TV şi am dat-o afară, să zicem, pentru că nu aveam nevoie de moderator. Doamna Roberta este cea care l-a învăţat pe Mihai Morar tot ce ştie. Din punctul meu de vedere, el cu Flick şi cu ăla gras (Răzvan Popescu, n. red.), care fac numai glume la radio, sunteţi zero pentru mine.

Şi, Mihai Morar, cum te plimbi tu în parcul ăla, în Herăstrău, crede-mă că se plimbă şi cocalarii mei care abia aşteaptă să se ducă la puşcărie. Nu te ameninţ, dar nu-i frumos să râzi tu de mine care eu am master la pian, la muzică clasică„, spune Fulgy.

Fulgy a dezvăluit motivul ascuns din spatele consumului de droguri

El a povestit în emisiunea moderată de Dan Capatos, motivul pentru care a început să consume droguri. Fulgy a susținut că de vină de această situație ar fi o fostă iubită.

”Anturajul ei (n.r. al fostei iubite), pus de șmecherii ăștia de care spun, da, a consumat THC, canabinoid ca așa se cheamă și da la petrecere toată lumea se droghează cu cocaină, eu nu prea pot să trag pe nas că am deviație de sept și sunt dependent de spray nazal. Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am mai experiementat și eu să văd cum e”, a spus Fulgy, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Trebuie amintit că în urmă cu câteva zile, acesta a fost prins de oamenii legii, în timp ce se afla la volan sub influența substanțelor interzise.