Fiind prezent la Xtra Night Show, Fulgy a recunoscut că a trecut printr-o perioadă destul de întunecată. Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a recunoscut că a avut numeroase vicii, în urmă cu câțiva ani, printre ele numărându-se dependența de droguri și alcool, dar și de jocuri de noroc, unde a pierdut sume colosale.

El susținea că se trezeea târziu și se refugia în ce avea la îndemână. Fiul Clejanilor a mai declarat că a pierdut la cazino inclusiv 250.000 de uero, iar deși tatăl său i-a interzis să mai joace, nu s-a putut abține. În acest context, el le-a recomandat tuturor tinerilor să evite jocurile de noroc ca să nu ajungă în aceași situație în care a ajuns și el, fără să își dea seama.

„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție.

Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie”, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

Fiul Clejanilor, dependent de droguri și de cazinouri

Totodată, fiul Clejanilor a mai declarat că familia lui a încercat să îl ajute, însă în acea perioadă nu putea primi sfatul nimănui. Ioniță de la Clejani a fost cel care a încercat de mai multe ori să pună capăt viicilor fiului său, însă singura soluția fost clinica din Spania.

În acest context, Fulgy susține că și-ar fi dorit să aibă un prieten apropiat care să îi dea sfaturi, însă a fost nevoit să le trăiască pe toate pe propria piele.

”Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea.”, a mai spus Fulgy la Antena Stars.