Oprit de un reporter România TV pentru a fi întrebat ce părere are de noile postări ale fiicei sale, acesta a făcut un acces de furie în fața acestuia.

Postarea la care se referea reporterul România TV este de fapt un scurt videoclip în care Margherita dansează cu un pistol în mână.

Discuția dintre Ioniță de la Clejani și reporter

Ioniță de la Clejani a fost oprit în timp ce se urca la volan și întrebat dacă aceste lucruri i se par normale.

Ioniță de la Clejani: Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat. Este în derulare procesul. Nu mai facem declarații de presă.

Vizibil iritat de întrebările reporterului, Ioniță de la Clejani începe să claxoneze insistent mașina care se afla în fața sa.

Reporter: Sunteți nervos? Atitudinea ei vi se pare normală?

Ulterior, Ioniță de la Clejani a demarat mașina cu viteză. Acesta fiind vizibil nervos.

De ce a ajuns în centrul atenției opiniei publice

În vârstă de 28 de ani, Margherita a ajuns în vizorul polițiștilor acum două zile, după ce a provocat un accident pe Bulevardul Gheorghe Șincai, din București. Pentru că avea un comportament considerat nefiresc, polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Viorica de la Clejani a dezvăluit jurnaliștilor ce a discutat cu fiica sa, după ce a făcut accident: „Mi-a zis să fiu tare și puternică, că există un Dumnezeu și că ei îi pare rău pentru suferința noastră, dar ea crede totuși că lucrurile merg înainte și că omul din greșeală învață. Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri… că am bătut-o! Nici vorbă”

View this post on Instagram

Dragoste pentru MAFIA!❤️🔨

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on