Ioniță din Clejani a ajuns imediat la locul accidentului pentru a-și apăra fiica, scria Cancan, redând dialogul dintre cei doi:

Polițist: Dacă era iarbă, ieșea cannabis. (n.r. la test)

Ioniță: De ce n-a ieșit iarbă? Au ieșit doar pastilele?

Polițist: Nu a ieșit iarbă! Doar pastilele acestea, care nu știu ce înseamnă.

Margherita: Pastile care sunt din farmacie.

Ioniță: Pe tine te întreb: cum faci?

Margherita: Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.

Ioniță: Spune-mi ce?

Margherita: ”Cevalcem”. Ceva de genu’, da.

Ioniță: Ok”

A provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Conform Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

„În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație”, este transmis într-un comunicat.

Deoarece avea un comportament ciudat iar rezultatul oferit de aparatul alcooltest era negativ, polițiști au testat-o cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Răspunsul mamei sale

„Eu vin dintr-o generație care n-am auzit de așa ceva și n-am consumat în viața mea. Și pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea, bă! Și oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea. Eu nu m-am atins de așa ceva, de unde să știu eu, o femeie de la țară, cum și ce sunt astea? Nu știu. Îți dai seama că eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea. Să lăsăm autoritățile să-și facă treaba. Nu? Că așa e frumos. Și după aia, orice ar fi, cât ar greși un copil, eu ca părinte trebuie să-l îndrept pe drumul cel bun și să am grijă de el. (…) Sunt mama ei. Dacă a greșit … Băi! Care n-a greșit să dea cu piatra. Toți, o dată în viață greșim. E normal, e firesc. Sunt adolescenți”, a declarat Viorica din Clejani.