Numai probleme pentru Viorica și Ioniță de la Clejani

Momente cumplite în ultima perioadă pentru Viorica și Ioniță de la Clejani, având în vedere că cei doi copii ai lor au trecut prin momente nu tocmai plăcute.

Dacă Fulgy a fost condamnat la închisoare anul trecut și ceva mai recent a fost implicat într-un scandal, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier. Ulterior s-a aflat că aceasta consumase droguri și consumase alcool înainte de a se urca la volan. În plus, Margherita a fost și înjunghiată anul trecut pe stradă.

În tot acest timp, Ramona Manole spune că nu este deloc interesată de ce trăiesc Fulgy, Marga și nici părinții acestora. Contactată de cei de la click.ro, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani susține că are încredere în karma.

Ea consideră că tot ceea ce se întâmplă acum în viața Vioricăi și lui Ioniță de la Clejani este binemeritat, având în vedere modul în care au tratat-o vreme de trei decenii.

Ea a mărturisit că a ajuns să fie umilită de cei doi, primind 200 de lei pensie alimentară, din care era nevoită să trăiască trei luni de zile. Mai mult, Viorica de la Clejani îi aducea banii la o autogară, pentru că, spune ea, ar fi vrut să o umilească.

E doar începutul pentru că mai are mult de plătit

Ramona Manole spune că mama ei nu i-a dat în judecată pe cei doi, însă crede că lucrurile se aranjează acum de la sine. Ea este convinsă că actualele probleme sunt „doar începutul”, precizând că cei doi mai au mult de plătit, având în vedere lacrimile pe care i le-au provocat.

„Eu cred că toate se întorc în viață. Eu cred că toate le vin una după alta din cauza acelui moment când îmi dădea mie câte două milioane pensie alimentară și îmi spuneau să mă întrețin trei luni din ei. (…) Îmi făcuseră ei buget, două milioane la trei luni.

Este clar că ce mi-au făcut ei mie a fost în râs. Viorica îmi aducea banii personal la autogara din Militari, cel ma probabil să mă umilească.

Mai rău decât banii este să plătești neliniștea. Lacrimile mele au ajuns până la Cer. Stai să vezi, ăsta este doar începutul pentru că mai are mult de plătit. Va plăti fiecare lacrimă a mea pentru că 30 de ani m-a făcut să plâng, atât o să plătească și ea”, a declarat Ramona Manole pentru sursa citată.