După recitalul susținut de Diana Matei și Taraful Cleante, Ioniță de la Clejani le-a mulțumit invitaților pe scenă. În acest timp, Viorica, aflată în culise, întâmpina probleme tehnice, motiv pentru care a avut o ieșire nervoasă.

„AM PROBLEME CU CASCA!!!”, s-a auzit vocea sa până în sală. Ioniță și-a scuzat soția, spunând că este o perfecționistă.

„Viorica e puțin nervoasă, se ceartă cu inginerul de sunet pentru că vrea ca din punct de vedere al sunetului să iasă perfect.”, a spus el.

Viorica de la Clejani, surpriză din partea lui Ioniță

După acest moment mai tensionat, a venit o surpriză spectaculoasă pentru cântăreață. Ioniță l-a invitat pe scenă pe artistul plastic Mihai Glodeanu, care a lucrat la un tablou de o mărime impresionantă cu ea.

Viorica îmi cântă de trei ori pe zi, de fiecare dată îi fac un cadou. Acum, mi-a cântat mai mult… trebuie să-i fac un cadou. I-am pregătit despre care ea nu știe nimic, vă jur! Îl invit in scenă pe domnul Mihai Glodeanu și vreau să vină și cadoul pe care l-am pregătit. Sper ca Viorica sa fie bucuroasă.”

Sursa: romaniatv.ro

Reacția Vioricăi

Ulterior, a apărut și Viorica pe scenă, iritată din cauza rochiei, care era cam strâmbă, a spus ea. Cu toate acestea, când a văzut tabloul, reacția sa a fost una comică, iar atmosfera s-a destins.

„Iar îmi aduci tablou? Dumneata ești domnul Glodeanu care mi-a umplut casa de tablouri?! Mulțumesc! Ador arta! N-ar strica și câte o brațară, dar… Trăiasca fotograful, m-a făcut 90-60-90! Ioniță, te rog să-l pui bine p-ăsta, nu ca pe celălalt de l-a mâncat câinele! Sunt frumoasă, așa o sa ajung… la dimensiunile astea.”, a spus îndrăgita artistă.

Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu diabet

Viorica de la Clejani trece prin momente mai puțin bune după ce medicii au diagnosticat-o cu diabet. Cu toate că a făcut anumite schimbări în alimentație, pentru a ține boala sub control, tot nu este plăcut să știi că suferi de o anumită afecțiune.

Îndrăgita interpretă de muzică lăutărească a declarat într-o emisiune de la Pro TV că face ce spun medicii, subliniind că nu și-a dorit să slăbească pentru că se simțea bine în pielea ei.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a spus vedeta la „Vorbește lumea”.