Ramona Manole, cunoscută ca Ramona de la Clejani, a depus o plângere penală împotriva fratelui ei vitreg, Fulgy. Aceasta susține că tânărul a amenințat-o pe ea și copiii săi cu violul, și a obținut un ordin de restricție împotriva lui.

Viorica de la Clejani a reacțioat dur la adresa Ramonei. Fata a povestit, pentru Antena 3, cum a început ceartă și de ce a fost amenințată.

„Eu port același nume cu ei. Numele de scenă, numele oficial. Ramona Manole, Ramona de la Clejani. Eu port același nume cu tatăl meu. A fost o amenințare destul de cruntă.”, a spus Ramona Manole.

„Dacă nu te duci în televiziune și declari că tu nu ești fata lui Ioniță și te folosești de imaginea noastră, eu voi veni peste tine și peste fetele tale și te voi viola și pe tine și pe fetele tale.”, este amenințarea pe care Ramona susține că i-a făcut-o fratele său vitreg, Fulgy.

„A spus că o să mă omoare. Singura metodă a fost să merg la poliție, să cer ordin de protecție, să contactez avocatul, pentru că nu se poate așa ceva. Am nevoie de protecție în momentul de față. Mă așteptăm că mama lui Fulgy să aibă o atitudine mai înțeleaptă. Păi dacă băiatul tău vine și spune că îmi violează copiii, tu vrei să îmi spui că asta e balivernă?

Singură persoană ar trebui să fie tatăl meu (Ioniță de la Clejani), să discute și să aplaneze situația. Pentru că eu am trăit niște momente de groază. Mie îmi este teamă să mai merg în mașină, să mai plec unde am treabă. Sunt nevoită să merg cu bodyguarzii după mine.”, a declarat Ramona Manole.

Fulgy îl amenință pe Alex Velea

Fulgy este implicat în scandaluri pe bandă rulantă după ce a fost prins consumând droguri la volanul mașinii sale. A început din nou să treacă la amenințări deși în primă fază și-a cerut scuze de la vedetele vizate. Acum, acesta îl amenință pe Alex Velea, despre care spune că a implicat polițiștii în seara în care i-a fost suspendat permisul.

„Mi-a făcut manevră Velea cu permisul. După ce am fumat amândoi iarbă împreună, el mi-a spus că „eu mă duc cu tatăl Antoniei, nu vrei să te lăsăm?” și i-am zis „ nu, mă, lasă că mă duc eu acasă”, și au venit doi șobolani de-ai lui cu mine și mi-au făcut manevra. Velea a scăpat de data asta, dar nu e scăpat de mine. Și dacă are curaj să vină la …, în zona în care nu poate. (…) Cine e Alex Velea să-i dau eu explicații?

Am fumat eu iarbă, a fumat și el. Aveam și eu iarbă, avea și el. Suntem fifty-fifty. Dacă îl dau în judecată, se duce la pușcărie”, a spus Fulgy despre Alex Velea, pentru Xtra Night Show.