Fulgy, luat pe sus de polițiști! Un jurnalist a sunat la 112 după ce fiul lui Ioniță de la Clejani l-a bătut și i-a furat telefonul

Fulgy, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 12, după ce a făcut scandal în stradă și a lovit un jurnalist. Potrivit informațiilor transmise de autorități, Fulgy a chemat poliția sâmbătă dimineață, în jurul orei 4, susținând că a fost sechestrat de părinții lui.

Mai apoi, în timpul zilei, au urmat mai multe scandaluri. Situația a devenit și mai rea atunci când fiul lui Ioniță de la Clejani a lovit un jurnalist și i-a furat telefonul.

Informațiile transmise de oamenii legii

Potrivit polițiștilor, sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

„La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în timp ce realiza un reportaj despre o familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și l-a deposedat de telefonul mobil.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor. Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini.

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat.