Margherita de la Clejani are din nou probleme cu legea în dosarul drogurilor la volan. Potrivit ultimelor informații, pocurorii au făcut apel la decizia inițială, iar interpreta va trebui să apară din nou în fața instanței, în 2022.

Procurorii cred că sentința primită este mult prea blândă

Amintim faptul că luna trecută, fiica Clejanilor a fost judecată pentru că în mai 2020 a produs un accident de circulație în timp ce era sub influența substanțelor interzise.

La acel moment, ea a pierdut controlul volanului mașinii sale și a lovit câteva mașini care erau parcate regulamentar. Oamenii legii deplasați la fața locului i-au făcut mai multe teste, în urma cărora a rezultat că Margherita de la Clejani ar fi consumat o serie de substanțe interzise. La acel moment, vedeta spunea că era vorba despre un cocktail pe care iubitul săi i-l dăduse în seara respectivă.

Judecătorii însă au încercat să fie cât de blânzi au putut, în special pentru faptul că vedeta și-a recunoscut fapta. Astfel, sentința primită nu a fost una prea dură. Aceștia au hotărât să-i dea o amendă consistentă, de 16.000 lei (echivalentul a 200 de zile-amendă) și totodată i-au suspendat permisul de ciruclație pentru un an de zile.

Margherita de la Clejani, din nou în fața procurorilor

Fericirea vedetei nu a durat mult. Procurorii nu au fost mulțumiți de decizia instanței, astfel încât au făcut apel, considerând. Mai exact, aceștia au considerat că pedeapsa primită de Margherita a fost una prea blândă față de fapta pe care a comis-o, așa că vedeta va reveni din nou în fața instanței.

De menționat este faptul că Margherita de la Clejani nu este singura din familie care are probleme cu legea. Și fratele ei mai mic, Fulgy, va merge la Judecătoria Sectorului 3, vineri, când are loc primul termen din procesul în care fiul Vioricăi și al lui Ioniță este acuzat de tâlhărie.

Amintim faptul că vara trecută, Fulgy a lovit un jurnalist care venise în fața casei lui și i-a luat telefonul mobil. În urma întâmplării, bărbatul care a fost tâlhărit a sunat la 112 și a făcut plângere penală împotriva lui Dan Manole, adică Fulgy.

Până în momentul în care echipajul de poliție a ajuns la fața locului, jurnalistul și-a recuperat deja telefonul, însă Fulgy a fost reținut de poliție, iar ulterior audiat. În momentul de față, fiul cel mic al Clejanilor se află sub control judiciar.