Este cea mai importantă veste pentru toţi românii. De la 1 iunie urmează o nouă serie de relaxări şi ridicări ale restricţiilor din vremea pandemiei. Chiar premierul Florin Cîţu a făcut anunţul momentului.

Noi relaxări de la 1 iunie

Toţi românii trebuie să ştie. Este vestea aşteptată de peste un an de zile de la startul pandemiei de coronavirus. Peste mai puţin de două săptămâni, pe data de 1 iunie, vom avea parte de noi relaxări chiar dacă nu se va atinge pragul de cinci milioane de persoane vaccinate.

Chiar premierul Florin Cîţu a spus totul. “La 1 iunie vor exista relaxări”, a dezvăluit Cîţu, care a vorbit şi despre campania naţională de vaccinare.

Vaccinarea, singura soluţie pentru a scăpa de pandemie

Florin Cîţu îi îndeamnă pe românii care încă nu s-au vaccinat să o facă pentru a scăpa cât mai repede de pandemia de coronavirus. Acesta este convins că în curând vom atinge şi pragul de cinci milioane de persoane vaccinate. Acesta ar trebui atins chiar pe data de 1 iunie.

“Putem să atingem 5 milioane de vaccinări, dar oboectivul e să depăşim pandemia. O depăşim prin vaccinare. Vaccinarea a dus la o reducere a cazurilor de infectare. Românii se vaccinează în primul rând pentru sănătatea lor”, a mai spus premierul la Palatul Victoria, la finalul şedinţei de Guvern.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea