Florin Cîţu face orice pentru a reuşi să-l învingă pe Ludovic Orban în cursa pentru şefia PNL. La Congresul din 25 septembrie cei doi se vor duela pentru funcţia de şef al PNL, dar Cîţu a furat startul.

Florin Cîţu a pus la bătaie 7 miliarde de lei

Florin Cîţu a pus la bătaie 7 miliarde de lei. Sunt bani care vor fi daţi din buget către administraţiile locale. Sunt fonduri extrem de importante care vor fi alocate pentru drumuri județene și comunale. Mutarea lui Florin Căţu vine în plină campanie internă în PNL. Anunţul a fost făcut deja de către şeful de la Palatul Victoria.

Florin Cîţu, vestea momentului pentru cei din teritoriu

„Toate investițiile aflate în derulare vor merge mai departe. Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani. Alocăm șapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri județene și comunale care nu pot fi finanțate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse.

România trebuie să treacă la etapa următoare, trebuie să avem drumuri asfaltate în toată țara!”, a dezvăluit premierul Florin Cîțu, pe pagina sa de pe o reţea de socializare.

PNL îşi alege un nou şef pe 25 septembrie

Cei de la PNL îşi vor alege un nou şef pe 25 septembrie. În cadrul Congresului PNL Ludovic Orban va fi contracandidat de către actualul premier, Florin Cîțu pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.