Aplicația ”Electro-Credit” este un concept nou lansat de Flanco, prin intermediul căruia retailerul facilitează achiziționarea de produse electronice și electrocasnice, în rate. Prin această aplicație, clientul va primi oferte personalizate de credit de consum, în funcție de nevoile și veniturile sale.

Acest tip de credit se poate accesa pe loc, în oricare dintre magazinele Flanco din țară, fără deplasări la mai multe oficii bancare. Scopul principal pentru care Flanco a creat această aplicație a fost eficientizarea și accelerarea procesului de creditare, în beneficiul clientului.

”Acces la cât mai multe servicii”

”Ne-am dorit să le oferim clienților noștri acces la cât mai multe servicii, care să le facă viața mai ușoară. Cu ajutorul acestei aplicații de creditare scutim timpul de așteptare pentru aprobarea creditului, astfel încât clienții să se poată bucura mai ușor de produsele pe care și le doresc”, declară Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco.

Noutatea pe care o aduce aplicația „Electro-Credit” este alegerea în timp real a partenerilor financiari, care se pliază cel mai bine pe profilul economic al clientului.

Aplicația are acces la ofertele mai multor instituții financiare, dintre care face o preselecție în funcție de anumite criterii, astfel încât consultantul Flanco poate prezenta pe loc clienților cele mai avantajoase opțiuni, fără ca aceștia să fie nevoiți să contacteze fiecare instituție în parte pentru a solicita informații și a confirma eligibilitatea.

”Clientul alege varianta care i se potrivește cel mai mult”

”Din punctul nostru de vedere, această aplicație facilitează foarte mult procesul, de cele mai multe ori anevoios, atunci când venea vorba obținerea de credite. Înainte, clientul venea în magazinele Flanco, constata că are nevoie de un credit, lua legătura cu fiecare instituție financiară în parte, cerea oferte, dar nu știa sigur care va avea un produs potrivit cu veniturile și nevoile sale.

Dacă serviciul nu era compatibil cu acel client, respectiv clientul nu era eligibil pentru creditare la banca x, tot procesul trebuia reluat de la capăt. Acest lucru consuma foarte mult timp. Acum, introducem datele clientului în aplicație și primim în timp real o selecție de produse de creditare de la mai mulți parteneri financiari. Clientul alege varianta care i se potrivește cel mai mult și pleacă acasă cu produsul dorit, în câteva minute”, adaugă Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României.