Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa primarului general ales, Nicușor Dan, după ce acesta a recunoscut că în această iarnă vor fi în continuare probleme în Capitală cu apa caldă.

„Cea mai mare problemă a mea a fost apa caldă, care nu vine numai de la Primărie, ci de la Guvern și primărie. Am sesizat președinția și guvernul cu privire la ce se află în subteranele Bucureștiului.

Eu spun că ușor, ușor, totul va ieși la iveală. Nu Primăria era vinovată că nu era apă caldă în anumite cartiere. A fost transformată ca temă de atac împotriva mea.

Aseară am vrut să sparg televizorul, am vrut să iau un pantof și să sparg televizorul. Nu se poate să spui 3 luni că, în momentul în care ajungi primar, nimeni nu va mai suferi din cauza apei calde și în prima emisiune televizată să devii o persoană rezonabilă și să recunoști: traficul este infernal, că vom avea multe avarii în această iarnă.

Ce fel de stocuri veți face? De răbdare sau de apă caldă sau de țevi. Dar țevi nu, că avem”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Atac furibund și pe Facebook

Înainte de aceasta, Gabriela Firea a postat pe pagina sa de Facebook. În postare, aceasta îl acuză pe Nicușor Dan că dă dovadă de o lipsă de sentimente față de bucureșteni care este de neimaginat într-o societate normală.

Firea mai spune că fostul contra-candidat a mințit în campania electorală cu privire la furnizarea apei calde către bucureșteni, doar pentru a obține un avantaj electoral, doar pentru că după încheierea confruntării și aflarea rezultatului oficial să prezinte o altă versiune asupra situației.

„Dumnezeu nu doarme! Priviți cum s-au dat în vileag! Toată vara am informat bucureștenii că livrarea deficitară a apei calde este din cauza ”reviziilor” prelungite INTENȚIONAT de către ELCEN, care aparține de Guvernul PNL.

Iar azi, primul drum făcut de primarul ales este chiar la ELCEN! Zice că acolo sunt ”soluțiile”, nu la primărie! Când spuneam eu, mă contrazicea! Nu credeam că o să-mi dea atât de rapid dreptate!

Și nu s-a dus la ELCEN să le reproșeze pentru că i-a lăsat pe bucureșteni fără apă caldă, ci să se pozeze prietenos, afectuos, și să le mulțumească pentru implicarea guvernului în campania electorală, prin pedepsirea bucureștenilor.

Această lipsă de sentimente față de bucureșteni este de neimaginat într-o societate normală. Ușor, ușor, toate minciunile din campanie ies la suprafață”, a scris marți fostul Primar General pe Facebook.