Simona Halep a avut 5-3 și 5-4 în primul set, dar adversara sa din Cehia a revenit formidabil în joc și nu i-a mai dat nicio șansă. Vizibil iritată, românca a început să greșească din ce în ce mai mult și astfel Pliskova s-a impus cu 7-5 în primul set.

Cel de-al doilea a început cu o dominare autoritară a cehoaicei. Halep nu a mai câștigat niciun punct și s-a ajuns la scorul de 5-0. Din fericire, ploaia a obligat-o pe arbitră să suspende partida pentru moment și sunt mari șanse ca meciul să fie amânat pentru a doua zi.

Partida a mai fost întreruptă o dată tot de intemperiile vremii, dar atunci pauza a părut favorabilă Simonei. Finalul se anunță a fi unul dramatic, în care toți românii așteaptă revenirea de senzație a celei mai bune tenismene române din toate timpurile.

UPDATE! Meciul a fost reluat! Simona a mai câștigat un game, dar a pierdut cu 6-1 și setul 2. Pliskova merge în finală după un joc aproape perfect. Simona va coborî pe locul 3, dacă cehoaica se va impune în finală.

Citește și  Drama ascunsă a lui Cristi Chivu! Boala care l-a schimbat complet. Cu ce se ocupă astăzi fostul căpitaa al naționalei de fotbal

Adevăruri șocante, ascunse de autorități! Ce au pățit cei care l-au condamnat pe fostul călugăr de la Tanacu, după exorcizarea unei măicuțe! Cu ce se ocupă astăzi fostul preot