Victoria de ieri i-a deschis Simonei Halep o cale liber pentru a redobândi titlul de cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Meciul a fost unul extrem de epuizant pentru sportivă. Doborâtă de stres, Halep a avut o ieșire nervoasă în fața noului său antrenor și în fața întregului stuff.

Este primul meci în care Daniel Dobre o însoțește pe Halep de când îi e antrenor. Dobre a mai lucrat și în trecut cu Simona și a spus că este obișnuit cu astfel de reacții din partea româncei care se stresează extrem de mult pe teren.

Simona Halep a explicat ieșirile nervoase din timpul meciului de ieri.

„Am fost dominată de negativism, dar am fost capabilă să opresc această tendinţă şi apoi a fost mult mai bine, m-am concentrat asupra jocului şi lucrurile s-au îndreptat. Oricum, în ce priveşte negativismul, am făcut mari progrese. În ultimii doi ani, n-am pierdut prea multe partide din această cauză, ci doar pentru că n-am jucat destul de bine. Aşa că partea mentală e în regulă acum, cel puţin asta simt“, și-a motivat gestul Simona Halep, conform DigiSport.

Simona Halep este calificată în semifinalele turneului de la Miami. În continuare, românca va juca cu Karolina Pliskova.

Pentru a redeveni numărul unu mondial, Simona Halep trebuie doar să ajungă în finala turneului de la Miami, fără să câștige neapărat.

Vezi și Rezultate LOTO joi, 28 martie 2019. Vezi care sunt numerele norocoase la Loto 6 din 49, Noroc şi Joker

Citește și Un cunoscut om de afaceri din România a murit într-un accident chiar de ziua lui! Pompierii au fost şocaţi