Accidentul rutier care s-a produs în această dimineață pe DN7 s-a soldat cu moartea unui cunoscut om de afaceri din România care activează în Arad.

Drumul dintre Pecica şi Nădlac, acolo unde s-a produs accidentul, a fost cu totul blocat. Coliziunea dintre cele două autovehicule a fost extrem de puternică. Echipajele de pompieri care au ajuns la fața locului susțin că șoferul decedat era încarcerat în autovehicul. Mașina pe care o conducea victima a pătruns pe contrasens unde a intrat frontal într-un camion. La fața locului au mai fost trimise un echipaj SMURD cu sprijinul SVSU Pecica și Serviciului de Ambulanță Județean Arad – substația Pecica.

„Astăzi, în jurul orei 10,00, un bărbat de 64 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe DN 7, dinspre Nădlac spre Pecica. Într-o curbă ușoară la stânga (km 584+379m), a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 42 de ani din Pecica. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 64 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Vezi și Denunț împotriva lui Tudorel Toader. Acuzații incendiare la adresa ministrului Justiției

Bărbatul decedat în accidentul de pe drumul național șapte este Popovici Nicolae, patronul firmei Intermed Utilaj. Potrivit specialarad.ro, chiar astăzi era ziua de naștere a omului de afaceri din Arad. Popovici Nicolae avea 64 de ani.

Intermed Utilaj, firma din Arad pe care o cuonducea Popovici Nicolae, victima accidentului de azi de pe DN7, a avut în 2017 o cifră de afaceri de 21.699.514 lei și un profit de 199.087.

Vezi și Detaliul inedit despre RCS&RDS| DIGI Ce urmează să se întâmple din 2020. Ce privilegiu are Zoltan Teszari

Intermed Utilaj este de 14 ani pe piață. În mod surprinzător, compania se ocupă cu construcția și reabilitarea drumurilor publice.

Publicația online criticaarad.ro, a scris despre Intermed Utilaj că este una dintre firmele care căpușează bugetul, drumurile și siguranța întregului județ dintr-un apartament din Micălaca.