Consiliu de administrație al RCS&RDS| Digi este format din Zoltan Teszari, Serghei Bulgac, Valentin Popoviciu, Marius Vărzaru, Bogdan Ciobotaru, Sambor Ryszka și polonezul Piotr Rymaszewski.
Mandatul tutror membrilor va expira în 2020, însă detaliul interesant este ZoltanTeszari, poate fi reales pentru un număr nelimitat de mandate. Teszari a fost membru al consiliului de administrație din anul 2000 și actualul său mandat ca membru al consiliului de administrație urmează să expire în 2020.
Teszari a fondat RCS & RDS în 1996 si este acționar majoritar. Înainte de a începe Analog CATV (o companie predecesoare a companiei RCS & RDS), a fondat TVS Holding din Brașov în anul 1992, o altă mare companie de televiziune română prin cablu, care mai târziu a fuzionat prin absorbție cu RCS & RDS. Înainte de a fonda TVS Holding Brașov, domnul Teszari a deținut și condus propria sa afacere.
Cine sunt membri independenți

Bogdan Ciobotaru

Ciobotaru este membru independent, neexecutiv al Consiliului de Administrație. Ciobotaru este și membru independent neexecutiv al consiliului de administrație RCS & RDS, o funcție pe care o deține din 2013. Înainte de a se alătura RCS & RDS, Ciobotaru a deținut funcția de Director Finanțări pentru Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa în cadrul Renaissance Capital, precum și funcția de Director Executiv pentru Piețele de Capital Globale din cadrul Morgan Stanley din Londra, unde a lucrat pentru o perioadă de peste 10 ani. Ciobotaru a absolvit Academia de Studii Economice din București și deține o diplomă de Master în Administrația Afacerilor de la Universitatea Oxford. Dl. Ciobotaru este membru al consiliului de administrație începând cu anul 2017 și actualul său mandat ca membru al consiliului de administrație urmează să expire în 2020.

CITEȘTE ȘI Decizia în cazul procesul lui Timmermans în România. Ce păţeşte şeful Comisiei Europene

Piotr Rymaszewski

Rymaszewski este membru independent, neexecutiv al Consiliului de Administrație. Rymaszewski deține și funcția de CEO al Octava Asset Management, o companie poloneză de administrare de portofolii imobiliare, parte a Grupului Elliott, o funcție pe care a deținut-o începând cu anul 2014. Din anul 2007, domnul Rymaszewski deține, de asemenea, funcția de CEO și Președinte al Consiliului de Administrație al companiei Octava S.A., o companie publică poloneză care activează în domeniul imobiliar, parte a Grupului Elliott. Experiența lui Rymaszewski de consultanță și de supraveghere include activitatea sa în Comitetul Reprezentanților Fondului Proprietatea SA, un Fond de Investiții Alternative roman, tranzacționat public din anul 2012. Rymaszewski deține o diplomă de licență în Fizică de la Universitatea din Pennsylvania și un grad Jurum Doctor în Drept International și Comercial de la Cornell Law School. Rymaszewski este membru al consiliului de administrație începând cu anul 2017 și actualul său mandat ca membru al consiliului de administrație urmează să expire în 2020.

CITEȘTE ȘI IKEA deschide un nou magazin în România, cel mai mare din Balcani! Compania face angajări pe bandă rulantă