Pelicula de pe Netflix a fost realizată în toamna lui 2022, în Regatul Unit. Potrivit site-ului de streeaming, îmbină trei genuri de programe, respectiv comedie, romantic și dragoste.

George Clooney și Julia Roberts joacă în pelicula de pe Netflix

Este vorba despre producția „Ticket to Paradise”, în care protagoniștii se numesc David și Georgia Cotton. Ei sunt divorțați de 20 de ani, iar de atunci încă se urăsc.

A fost regizată de Ol Parker. În rolurile principale se află celebrii actori George Clooney și Julia Roberts. Ei interpretează cuplul divorțat care încearcă să împiedice nunta fiicei lor din Bali.

Totuși, ei nu reușesc să-și întoarcă fiica, pe nume Lily, din drum. Ea se încăpățânează și își urmează partenerul de viață. Mai apoi, începe să facă toate planurile pentru nunta perfectă, dar nu știe ce o așteaptă.

David și Georgia Cotton vor apela la tot felul de mijloace amuzante pentru a sabota nunta fiicei. De exemplu, vor fura verighetele mirilor și vor încerca să-i sperie cu un șarpe.

George Clooney a oferit mai multe informații despre film

Chiar George Clooney a oferit mai multe informații despre film, într-un interviu pentru Collider.

„Este un film la care eu aș merge”, a declarat George Clooney, despre „Ticket to Paradise”.

De asemenea, actorul a mărturisit că s-a pregătit intens pentru rolul lui David Cotton, pentru că i-ar plăcea ca fanii să-l descopere și altfel ca actor.

George Clooney și Julia Roberts au vorbit despre pregătirile de dinaintea filmării

În același interviu pentru sursa menționată, George Clooney și Julia Roberts au vorbit despre ce au făcut pentru a se pregăti să facă pe bețivii în fața camerei de filmat, despre cum le place să se pregătească pentru a filma ceva emoționant.

Totodată, ei au dezvăluit primul lucru pe care cineva ar trebui să îl vadă dacă nu le-a văzut niciodată opera.

Filmul durează aproape o oră și jumătate. În film joacă și Kaitlyn Dever, în rolul fiicei personajelor lui Clooney și Roberts.

Maxime Bouttier îl interpretează pe tânărul din Bali cu care Dever vrea să se căsătorească. Billie Lourd o interpretează pe cea mai bună prietenă a lui Dever din facultate.

În film mai joacă Lucas Bravo, Rowan Chapman, Sean Lynch, Romi Paulier și Murran Kain, printre mulți alții.

Amintim că „Ticket to Paradise” a fost nominalizat, în anul lansării (2022), la „People’s Choice Awards” pentru „Cea mai bună comedie a anului” şi „Cel mai bun star într-un film de comedie” – Julia Roberts.