Jennifer Gates, fiica cuplului Bill și Melinda Gates, în vârstă de 25 de ani, a postat un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a mamei sale.

În timp ce fondatorul Microsoft, Bill Gates, și-a finalizat divorțul de Melinda Gates, fiica cea mare a cuplului, Jennifer Gates, a lăudat-o pe mama ei.

Jennifer, în vârstă de 25 de ani, a împărtășit duminică câteva mesaje emoționante pe rețelele de socializare cu ocazia zilei de naștere a mamei ei, Melinda Gates care a împlinit 57 de ani.

„La mulți ani pentru mama, femeia și eroul nostru unic. Îți doresc să ai cea mai frumoasă zi și cei mai buni ani de acum înainte”, a scris Jennifer Gates pe Instagram.

Trebuie să amintim faptul că Bill și Melinda Gates mai au încă doi copii, un fiu, Rory John, în vârstă de 22 de ani și o fiică, Phoebe Adele, în vârstă de 18 ani.

Jennifer Gates a vorbit despre divorțul părinților ei

Jennifer a încercat să petreacă timp atât cu Bill, cât și cu Melinda, de când cei doi au decis să se despartă în luna mai a acestui an. Jennifer a absolvit recent al doilea an la Faculatea de Medicină și se va căsători cu logodnicul ei, Nayel Nassar, potrivit dnaindia.com.

„Nimic nu e mai bun decât timpul de calitate cu membrii familiei”, a fost descrierea dată de Jennifer la o fotografie postată în luna mai.

Căsnicia de 27 de ani a lui Bill și Melinda s-a încheiat oficial pe 2 august când cererea lor de divorț a fost aprobată de un judecător.

Potrivit documentelor instanței, Melinda a decis să nu-și schimbe numele și să nu primească niciun sprijin din partea soțului.

Bill și Melinda Gates i-au lăsat pe toți uimiți când și-au anunțat separarea în mai. Documentele instanței depuse de Melinda au numit căsătoria lor „ruptă iremediabil”.

Fiica lor, Jennifer a rupt tăcerea atunci despre divorțul părinților ei.

„Încă învăț cum să-mi stăpânesc emoțiile și să-mi susțin membrii familiei în acest moment. Nu voi comenta mai multe lucruri legate de separare, dar vă rog să știți că cuvintele frumoase și sprijinul vostru înseamnă lumea pentru mine.”, a scris Jennifer Gates.

Sursă foto: CNN