Moment de fericire maximă în familia lui Gigi Becali. Nepotul preferat al acestuia a decis să se însoare. Imaginile spectaculoase de la nunta lui Lucian Becali cu Iulia Florescu au lăsat să se vadă o petrecere ca în povești. Pasul cel mare a fost făcut de cei doi după mai mulți ani în care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Iulia Florescu și Lucian Becali au decis în sfârșit să își spună ”Da”, însă au dorit să fie totul ținut la secret.

Potrivit Spynews, cei doi s-au ocupat personal de fiecare detaliu, astfel întregul eveniment a fost fără de cusur. Bineînțeles, invitații au fost pe măsură, toate numele mari ale României fiind prezente la una dintre cele mai fastuoase petreceri ale anului.

Evenimentul a avut loc la mai puțin de 24 de ore după ce FCSB a câștigat meciul cu Chindia Târgoviște, din Liga 1, scor 1-0, echipă patronată de nașul lui Lucian, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a văzut de la TV partida de la Ploiești, dar la nunta nepotului să nu a putut să nu își facă apariția.

Nume mari, prezente la nunta anului

Cununia civilă dintre Lucian Becali și Iulia Florescu a avut loc la biserica Sf. Spiridon, din București, nașii de căsătorie ai cuplului fiind omul de afaceri Gheorghe „Gigi” Alexa și soția acestuia. Alături de Gigi Becali, la nuntă au fost prezenți și alți membri importanți ai familiei finanțatorului de la FCSB și apropiați, cum ar fi Teodora, fiica sa, alături de soțul ei, Teodor Mincu, Marius „Mache” Ianuli, Ionuț Luțu, Vasile „Vasi” Geambazi sau Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa.

Petrecerea de nuntă a fost organizată la un restaurant din afara Bucureștiului, la intrarea în Ploiești, chiar orașul în care și-a disputat ultimul meci echipa lui Gigi Becali, FCSB, și la care au participat 300 de invitați.

Petrecerea a fost una de zile mari iar invitații au dansat din plin pe muzică machedonească, dar și manele.

Sursa foto: INQUAM Photos, Adriana Neagoe