Nepotul lui Gigi Becali dă lovitura! Va fi finanțatorul echipei Unirea Constanța

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, va trimite toți jucătorii de la FCSB 2 dar și jucătorii lăsați pe din afară de Edi Iordănescu la Unirea Constanța. Aceștia vor fi cazați la baza din Berceni a vicecampioanei României, notează gsp.ro. În plus, meciurile din Liga a 2-a vor fi disputate la Techirghiol.

Sursa anterior citată notează că în pauza de iarnă, jucătorii împrumutați de FCSB la alte echipe din Liga 1 sau 2 vor juca și la Unirea Constanța, în timp ce FCSB 2 va continua să joace în Liga 3 cu juniorii din academie.

Unirea Constanța, fără lot

Din cauza restanțelor salariale rămase încă de pe vremea Farului, jucătorii care au început sezonul la Unirea Constanța au reziliat de comun acord contractele. Au existat 4 jucători care au refuzat rezilierea contractului, dar care nu au jucat la Buzău din cauză că nu s-au putut antrena normal.

După meciul de la Buzău, sursa anterior citată a anunțat că urmează schimbări importante la echipa de pe litoral, subliniind că mai mulți fotbaliști de la FCSB vor fi împrumutați în perioada următoare.

Mai mult decât atât, nepotul lui Gigi Becali s-a luat după modelul Clinceni, acolo unde o echipă întreagă a fost împrumutată de la FCSB. Atunci, fotbaliștii împrumutați de la FCSB au  contribuit decisiv la promovarea Academicii.

Atunci, Robert Ion, Vlad Mihalcea, Ovidiu Horșia, Cristian Dumitru, Salvatore Marrone, Ionuț Dinu, Alex Nicola, Andrei Șușu și macedoneanul Mihailo Mitrov au fost cedați în sezonul de succes, câțiva dintre ei fiind titulari, scrie sursa anterior citată.

Sursa foto: Dreamstime