Revelion 2022. Superstițiile de care trebuie să ții neapărat cont. Ce trebuie să faci în noaptea dintre ani

Este din nou acel moment din an când majoritatea oamenilor pun foarte mult accent pe superstiții și pe ce nu ar trebui să faci în ajunul Anului Nou pentru a nu avea parte de ghinion în următorul an.

Așadar, este bine să nu mături de Anul Nou pentru că se spune că în acest mod vei mătura prosperitatea. Nu este bine să scoți absolut nimic din casă, nici măcar gunoiul pentru că se spune că atunci când îl arunci, vei arunca, de fapt, și norocul.

De asemenea, există anumite regiuni în țară unde se consideră că atunci când arunci gunoiul în ajunul Anului Nou vei avea casa goală pe tot parcursul anului care va urma.

Cu toate că este cam greu să nu spălăm haine în această perioadă, există o superstiție care spune că dacă speli rufele în ajunul Anului Nou, atunci îți va merge rău tot timpul anului. De asemenea, nu este bine să spălăm hainele până la Bobotează, atunci când se sfințesc apele. Nici foarfecele nu este bine să le folosim, deoarece vom tăia norocul.

Revelion 2022. Superstițiile de care trebuie să ții neapărat cont. Ce trebuie să faci în noaptea dintre ani

La miezul nopții este important să deschidem larg ferestrele și ușile pentru a alunga tot ce a mai rămas din ghinionul și energiile negative adunate în anul 2021.

În cazul în care dorești să ai noroc în noapte dintre ani, ar fi mai bine să optezi pentru o vestimentație care să aibă culoarea roșie. De asemenea, este important să ai portofelul plin și să ții bani în buzunare pentru a avea noroc la bani.

Tot la capitolul bani este important să nu cheltui nimic în ajun de Anul Nou și nici în prima zi a anului deoarece vei duce lipsă de bani pe toată durata anului care va urma.

În plus, este important să nu ai niciun fel de datorie la începutul anului, deoarece vei avea parte de datorii pe tot parcursul anului.