Emil Boc, mesaj dur pentru Orban: Dacă nu era preşedintele Iohannis, PNL nu era la guvernare

Emil Boc este de părere că PNL nu ar fi fost la Guvernare în acest moment dacă nu exista președintele Klaus Iohannis. Acesta a mai spus că șeful statului nu mai are puterea să ducă partidul la următorul nivel deoarece rolul său a fost important la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

În plus. primarul din Cluj a spus că fostul premier, actual șef al PNL, Ludovic Orban, nu mai poare reprezenta viitorul partidului pentru că a pierdut ultimele alegeri.

„Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL pentru că a pierdut ultimele alegeri. Să fim bine înţeleşi, ultimele alegeri pentru PNL le-a câştigat preşedintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban. Dacă nu era preşedintele Ioahnnis PNL-ul nu era la guvernare. Ca să fim corecţi cu istoria!

Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele. Dar benzina domniei sale se aproapie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor”, a declarant Emil Boc într-o emisiune la Ziua Live.

Actualul premier, un om dedicat

Emil Boc a vorbit și despre prim ministrul Florin Cîțu, precizând că acesta este un om dedicat care dorește să facă schimbări în bine.

”Atunci trebuie să te uiţi la un lider care are capacitatea din mers, din partid, să ducă partidul la nivelul următor. Din punctul acesta de vedere am văzut în actualul premier un om care se dedică şi îşi doreşte să schimbe în bine, îşi asumă schimbările importante, partea asta de vaccinare, de pandemie s-a implicat total ”, a mai spus Emil Boc.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu