Elon Musk a pregătit o surpriză pentru români! Ce pot face proprietarii de mașini Tesla?

Conform informațiilor transmise recent de către Tesla, actualizarea urmează să fie implementată tuturor mașinilor în următoarele zile. Totodată, această schimbare vine în contextul în care producător de vehicule electrice a deschis la mijlocul lunii mai și o variantă în limba română a site-ului oficial.

Amintim că Tesla, companie fondată de Elon Musk, s-a apropiat de România și prin construirea showroom-ului din mallul Promenada. Mai mult, persoanele interesate de autovehicule Tesla pot efectua, începând de luni, un drive-test cu acestea.

Tesla va accepta din nou Bitcoin

Anterior, Elon Musk a explicat că producătorul de vehicule electrice Tesla Inc va accepta cel mai probabil din nou plăţile în Bitcoin. Declarația a fost făcută în cadrul conferinei B World.

El a subliniat faptul că decizia finală va fi luată după ce se va efectua o verificare a cantităţii de energie regenerabilă folosită pentru minarea de monede digitale.

Amintim faptul că, în ultimele săptămâni, fondatorul Tesla Inc a influenţat semnificativ cursul celei mai importante monede digitale, după ce a criticat consumul de energie al firmelor care se ocupă cu minarea de monede digitale şi a suspendat plăţile cu bitcoin.

În ceea ce privește situația Bitcoinului, criptomoneda s-a apreciat cu 8%, la 32.160 dolari, în timp ce ethereum a urcat cu 11,6%, la 1.993,36, iar acţiunile Tesla au scăzut cu 0,8%, la 655,30 dolari.

„Vreau mai multe verificări pentru a confirma că procentul de energie regenerabilă folosită este cel mai probabil la sau peste 50% şi există tendinţă de creştere a acestuia. Dacă va fi aşa, Tesla va accepta din nou bitcoin”, a declarat Musk.

Totodată, fondatorul Tesla a mai menționat că ”cel mai probabil răspuns este că Tesla va relua acceptarea bitcoin”.