Principalul motiv pentru care merită să li se acorde toată atenţia ține de costuri. O maşină nouă, ieșită de pe porțile fabricii, îşi pierde din prima lună 20% din valoare, deci în numeroase situaţii, costurile unui vehicul nou sunt nejustificate.

Cu costuri decente se pot achiziţiona maşini second hand de top, sigure, bine echipate din punct de vedere al dotărilor. Vehiculele rulate importate de parteneri de încredere, companii de leasing, sunt 100% sigure, sunt fără vicii ascunse şi vin cu certificate care atestă calitatea excepțională, deci astfel de autoturisme pot fi considerate adevărate investiții oferind acces la confort ridicat, tehnologizare de ultima generaţie şi prețuri decente.

Maşini second hand la comandă din afara ţării, soluţii  sigure, verificate

A achiziţiona în regie proprie o maşină din afara ţării este un risc. Multe dintre vehiculele comercializate pot părea impecabile, însă pot avea diferite hibe ce pot pune în pericol siguranţa şi bugetul personal. Astfel de situații pot fi evitate când la mijloc se găsesc specialiştii, care fac investigații minuțioase. Cu ajutorul unor companii de leasing serioase se poate observa că pe lângă soluţiile de finanţare prietenoase – leasing extern şi credit extern fără TVA – pot fi descoperite adevărate bijuterii pe roți, adică şi vehicule care merită toată atenția. Mașinile propuse sunt aduse din diferite ţări europene și toate sunt supuse unor verificări riguroase.

Specialiştii au grijă să obţină rapoarte VIN complete cu istoricul fiecărei dintre mașinile second hand propuse spre vânzare. Astfel cei ce sunt interesaţi de ele au informaţii clare cu privire  la numărul de proprietari anteriori, modul de întreținere a vehiculelor, detalii cu privire la incidentele rutiere în care au fost implicate mașinile (dacă este cazul) dar şi numărul real de kilometrii.

Cumpărătorii îşi pot face o imagine de ansamblu reală asupra vehiculului care prezintă interes,  astfel cunosc de la începutul aspecte legate de uzură şi pot estima costurile viitoare legat de întreţinere şi funcţionare. Cu aceste informaţii se poate realizând o planificare riguroasă, iar maşina poate fi utilizată în siguranţă, fără a pune presiune pe bugetul familie/companiei.

Maşini second hand – soluții atractive şi variate de plată

Cei ce aleg să achiziţioneze maşini second hand prin acest sistem pot opta pentru plata cash a vehiculelor, dar pentru opțiuni de leasing extern prietenoase. Prin astfel de platforme pot achiziţiona maşini excepționale din categoria premium, foarte bine întreținute, cu kilometri puțini,  motorizare care să răspundă necesităților. 

Cei ce nu descoperă modele de maşini care de pliază preferințelor, pot realiza solicitări furnizând informații tehnice despre modelul şi caracteristicile dorite. Echipele de profesioniști se vor ocupa de etapele ulterioare, respectiv descoperirea mașinii perfecte, verificarea istoricului VIN, aducerea în țară, întocmirea documentației aferente, dar şi de cele mai atractive opţiuni de plată, respectiv opțiunile de leasing extern şi credit extern fără TVA.