Elena Udrea surprinde! Cum a fost văzut fostul ministru pe plajă?

Elena Udrea a fost să se relaxeze pe litoralul românesc, împreună cu Adrian Alexandrov și fiica lor. În acest context, fostul ministru a surprins cu costumul de baie pe care la ales, chiar dacă are 47 de ani și a născut o fetiță.

De data aceasta, fostul ministru a adoptat o ținută mai conservatoare. Acum câteva zile, aceasta a purtat un costum de baie din două piese peste care și-a pus o rochie croșetată. Acum, Elena Udrea a ales să îmbrace un costum întreg, care îi scotea silueta în evidență.

Relația dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Amintim că Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat cinci ani de relație și au decis să sărbătorească evenimentul alături de fiica lor, Eva Maria, într-o vacanță la plajă. Fostul ministru a făcut poze alături de iubitul și de fiica ei, având pe față un zâmbet plin de bucurie.

Adrian Alexandrov este mai mic cu 13 ani decât Elena Udrea. Acesta a activat în modeling iar acum se ocupă cu imobiliare. Mai mult, Adrian a fost alături de iubita lui când aceasta a stat în închisoare și a sprijinit-o.

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine.

Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, spunea Elena Udrea în februarie 2020, pentru ciao.ro

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea