Gabriel Oprea Jr. surprinde pe plajă! Cum s-a prezentat fiul fostului vicepremier la Mamaia?

Totuși, apariția acestuia nu a putut fi ignorată iar accesoriile alese au atras atenția. În zonă, Gabriel Oprea Jr. și soția lui au ajuns cu un Audi Q7 S Line, al cărui preț variază între 50 și 80.000 de euro. Nouă mașina poate ajunge chiar și la 200.000 de euro, în funcție de dotări.

Potrivit informațiilor transmise de cancan.ro, Gabriel Oprea Jr. s-a prezentat purtând un ceas de firmă, Audemars Piguet, modelul Royal Oak Offshore Diver, care valorează aproximativ 30.000 de euro.

Mai apoi, Geanta de plajă pentru care a optat este un exemplar Louis Vuitton Kasai Clutch, ce costă 1.100 de euro. Pe plajă, Gabi Oprea Jr. s-a mai prezentat cu un șort de baie Burberry, care valorează 270 de euro, dar și cu o pereche de papuci Gucci, al căror preț de catalog ajunge la 300 de euro.

Aceste articole au fost completate de o cămașa Bershka, de doar 25 de euro. Pe plajă, fiul fostului vicepremier al României și partenera lui de viață au avut parte de momente frumoase, ținându-se de mână, potrivit sursei menționate.

Gabriel Oprea Jr. a fost model?

Totul s-a întâmplat atunci când fiul fostului vicepremier era în clasa a XII-a la un colegiu din Capitală, după ce Gabriel Oprea Jr. a intrat în vizorul creatoarei de modă Adina Buzatu, care l-a „provocat” să pășească pe catwalk.

„Persoana de la agenție mi-a spus că a făcut eforturi considerabile să ajungă model, a făcut mult sport și a ținut dietă, ceea ce m-a impresionat. Mai rar vezi la tinerii de astăzi atâta determinare pentru a realiza ceva.

Târziu am aflat ca tatăl lui este în Guvern. Oricum, nu ar fi contat, dacă nu se încadra în cerințele mele, nu l-aș fi selectat. Pot spune că s-a descurcat foarte bine pentru debut. Ne-am bucurat și de un public foarte cald, cum am avut de fiecare dată la Cluj, oraș pe care îl ador”, a declarat Adina Buzatu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea