Elena Merișoreanu, revoltată după ce a fost infectată cu coronavirs: Aveau răni pe la nas săracii

Invitată în platoul emisiunii ”News Magazine”, de la Antena 3, interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa medicilor. Aceasta a fost indignată de faptul că populație tratează efortul medicilor cu indiferență.

„Eu m-am tratat inițial acasă șase zile, credeam că sunt răcită. Am sunat medicul de familie și l-am întrebat, nu mă gândeam că am Covid. Nu mai băusem cafeaua de două zile pentru că nu mai aveam gust și miros. Am chemat salvarea și m-au dus la Matei Balș. Am stat internată nouă zile. M-au pus pe perfuzii, pe tratament adecvat. Nu am cuvinte să le mulțumesc tuturor, de la infirmiere, până la asistente și medici pentru modul în care m-au îngrijit. Și nu s-au purtat așa doar cu mine, ci cu toată lumea.”, spune aceasta.

Elena Merișoreanu: Aveau răni pe nas

Aceasta a mai povestit că medicii au răni pe nas de la măștile de protecție pe care le poartă. Interpreta de muzică populară a subliniat că aceștia depun un efor supraomenesc pentru a-i salva pe cei infectați.

”Aveau răni pe la nas săracii, de la măști. Doctorița care m-a internat, vreau să vă spun că în duminica în care m-am externat avea doar o mască simplă și eu n-am mai recunoscut-o. Când și-a dat la un moment dat afară masca jos am văzut ce răni avea la nas. Oamenii ăștia chiar nu văd că medicii chiar fac un efort supraomenesc? Erau ca furnicile, îmbrăcați din cap până-n picioare, foarte mult au muncit,” a spus Elena Merișoreanu la Antena 3.

Interpreta este de părere că pelerinajul de Sf. Parascheva nu ar fi trebuit organizat

Într-o altă ordine de idei, Elena Merișoreanu s-a arătat revoltată de faptul că a fost organizat pelerinajul de Sfânta Parascheva. Interpreta de muzică populară este de părere că oamenii ar trebui să meargă să se vaccineze, subliniind că ea nu a făcut o formă gravă deoarece a fost vaccinată cu schema completă.

”Eu sunt revoltată și că au dat drumul la Sfânta Parascheva, să mă ierte Dumnezeu. Ar trebui băgați mai puțini, sunt grămadă unii peste alții,” a povestit artista.

Aceasta a mai spus că nu se mai duce la niciun eveniment, subliniind că le-a anulat pe toate. Interpreta spune că nu vrea să mai ia contact cu nimeni deoarece nu știi de unde poți lua virusul.

„Dragii mei, vaccinați-vă! Eu nu am făcut o formă gravă pentru că m-am vaccinat. Rapelul l-am făcut prin iunie. Eu am luat COVID de la un eveniment unde m-am dus, am cântat 50 de minute și două ore am făcut poze. Noi nu putem sa-i refuzăm la fotografii.

Acum am anulat toate evenimentele, nu mă mai duc. E și ziua de naștere a finului meu, dar nu mă mai duc, nu mai vreau să iau contact cu nimeni. Mă feresc acum, nu știi de unde iei virusul. Dacă nu aș fi făcut vaccinul nu cred că mă mai întorceam acasă. Am fost ținută pe perfuzii și medicamente. Nu știu ce mi-au dat, dar m-au făcut bine. În nouă zile am ieșit pe picioare.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au sunat: atâția oameni, fani cu care nu vorbisem niciodată.”, spune aceasta.