Donald Trump pare să-şi dorească să revină în funtea Statelor Unite şi nu poate accepta faptul că a pierdut în faţa lui Joe Biden. Trump a fost întrebat ce planuri are pentru 2024.

Fostul preşedinte american Donald Trump a luat o decizie cu privire la o nouă candidatură!

Următoarele alegeri prezidenţiale vor avea loc în Statele Unite în anul 2024, însă Donald Trump ştie deja ce planuri are pentru acestea. Afirmaţia fostului lider de la Casa Albă a fost făcută în cadrul unui eveniment de tip „town hall”, moderat de Sean Hannity, prezentator la Fox News şi unul dintre cei mai înfocați susținători ai lui Trump pe perioada mandatului său de preşedinte.

„Nu veți răspunde dar trebuie să întreb, unde sunteți în proces?”, i-a spus Hannity lui Trump cu referire la decizia de a candida din nou pentru președinția SUA. „Lăsați-mă să vă întreb asta, fără a da răspunsul, care este răspunsul, v-ați hotărat măcar?”.

„Da”, a răspuns fostul președinte republican, potrivit The Hill, preluat de HotNews.

Cu câteva zile în urmă, republicanul Donald Trump venea în faţa americanilor, la primul miting major de după încheierea mandatului. Aflat în Ohio, fostul preşedinte a vorbit despre „catastrofa” administrației Biden.

Trump va avea mulţi candidaţi printre republicani, inclusiv pe fosta sa mână dreaptă, Mike Pence

Mai multe sondaje de opinie îl indică pe Donald Trump în fruntea preferinţelor alegătorilor republicani, atunci când vine vorba despre o nouă nominalizare la următoarele alegeri prezidenţiale. Totuşi, el se va confrunta, mai mult ca sigur, cu o listă numeroasă de contracandidaţi.

Pe listă s-ar afla chiar fostul său vicepreşedinte, Mike Pence, dar şi Ron De Santis, guvernatorul statului California.

“Nu este ca și cum vreau. Țara are nevoie de asta. Trebuie să avem grijă de această țară.

Nu vreau, este distractiv asta? Să te lupți constant? Lupta constantă? Adică, țara, ceea ce am făcut este atât de important”, a mai declarat Donald Trump.

Sursa foto: Facebook