Donald Trump a fost dat de gol! Fostul președinte SUA i-a păcălit pe toți. Cum se simțea, de fapt, după ce a fost tratat de COVID

Mary Trump, nepoata fostului locatar de la Casa Albă, spune că unchiul său se temea de coronavirus, chiar dacă prefera să arate că nu îi este frică de acesta. Ea a mai spus că și-a dat seama de ceea ce simțea cu adevărat unchiul ei deoarece expresiile lui faciale erau dureroare și semănau cu cele pe care bunica lui Mary Trump le avea.

Potrivit spuselor nepoatei sale, pentru Donald Trump consecințele provenite din admiterea vulnerabilității sunt mult mai înspăimântătoare pentru el decât dacă este onest.

Nu ar admite niciodată că îi este frică

„Făcând cea mai bună imitație a lui Mussolini, și-a scos masca într-o manifestare macho de invulnerabilitate”, scrie Mary. „Și-a strâns dinții și și-a scos din maxilar, la fel cum a făcut-o bunica mea când ea își mușca furia sau își stăpâni durerea. La Donald, le-am văzut pe cele din urmă. ”

Mary Trump a mai spus că își dă seama când o persoană se chinuie să respire, deoarece ea are astm. Ea mai spune că era clar că Donald Trump avea dureri uriașe, dar nu ar fi recunoscut niciodată, nici măcar pentru el, se arată în cartea scrisă de Mary Trump și văzută de The Guardian.

În afară de spectacolul exterior, Trump a fost mai grav bolnav decât a admis Casa Albă la acea vreme, cu niveluri de oxigen din sânge deprimate și o problemă pulmonară asociată cu pneumonie, potrivit unui raport din februarie publicat în New York Times. Unii oficiali erau îngrijorați că ar trebui să fie conectat la un ventilator.

În octombrie anul trecut, Trump a fost externat dintr-un spital militar după trei zile de tratament și a făcut o întoarcere tipic teatrală la Casa Albă, aterizând pe peluza sudică și urcând o mare scară exterioară către balconul Truman.

Sursă foto: Dreamstime