Este doliu uriaș în Cetatea filmului. O mare actriță a încetat din viață. Taoată lumea este șocată de teribila veste.

Doliu uriaș la Hollywood

A încetat din viață una dintre cele mai apreciate actrițe din lume. Este cea care a marcat mai multe generații prin rolurile sale magistrale. Este vorba despre actriţa britanică Diana Rigg.

Aceasta a devenit celebră prin mai multe roluri fabuloase. A cunoscut celebritatea datorită rolului din serialul TV cult din anii ’60 ”The Avengers” şi a făcut parte din distribuţia seriei ”Game of Thrones”, a murit la vârsta de 82 de ani, relatează joi BBC, citat de Reuters.

Cu o îndelungată carieră în teatru, Diana Rigg s-a remarcat de asemenea în filmul ”On Her Majesty’s Secret Service” din seria ”James Bond”, în care personajul său se căsătoreşte cu spionul britanic.

Diana Rigg a murit acasă, în prezenţa familiei sale, a relatat BBC care citează agentul actriţei. ”A murit liniștită, devreme, în această dimineață. Era acasă cu familia ei, care a cerut discreție în acest moment dificil”, a declarat un reprezentant al artistei, citat de BBC News.

Venerabila actriță era cunoscută în Marea Britanie pentru rolul de ”fată Bond” în filmul din seria James Bond din 1969 ”On Her Majesty’s Secret Service”.

În serialul ”Game of Thrones”, ea a jucat rolul Olennei Tyrell. Rigg a fost anunțată în acest rol în 2012. Apare prima dată în sezonul 3 și a continuat să joace și în sezoanele 4, 5, 6 și 7.

Rigg este primul actor din Game of Thrones care a fost cavaler în viața reală, ea fiind numită comandant al Ordinului Imperiului Britanic (”Dame”) pentru servicii de artă în 1994.