Este doliu uriaş în America! O actriţă legendară a încetat din viaţă. Super vedeta a marcat mai multe generaţii cu rolurile pe care le-a avut de-a lungul carierei sale fabuloase.

Hollywood-ul este în doliu

Hollywood-ul este în doliu. Din păcate, avem parte de tragedia momentului în America. O actriţă legendară a trecut în lumea celor drepţi. Este vorba despre Mira Furlan, cunoscută în special datorită rolurilor interpretate în serialele ”Lost” şi ”Babylon 5”.

Aceasta a decedat la vârsta de 65 de ani, anunţă vineri The Independent.

Cauza morţii actriţei, necunoscută

Moartea vedetei, care s-a născut la Zagreb, a fost confirmată pe contul său oficial de Twitter şi, ulterior, de producătorul ”Babylon 5”, J. Michael Straczynski. Nu au fost oferite detalii cu privire la cauza morţii acesteia.

Pe contul său de Twitter, un mesaj care anunţă decesul său este însoţit de o declaraţie a actriţei. ”Nu mi-e teamă”, se arată în citat.

”Lăsaţi-mă să închid ochii şi să simt frumuseţea din jurul meu. Şi să respir sub cerul întunecat, plin de stele. Inspiră. Expiră. Asta e tot”.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Straczynski a descris-o pe Furlan drept o ”femeie bună şi blândă, o actriţă uimitor de talentată şi o prietenă a tuturor celor din distribuţia şi echipa ‘Babylon 5’ ”.

”Am ştiut de ceva timp că sănătatea Mirei se înrăutăţeşte”, a precizat el, adăugând că ”am tot sperat că va fi mai bine”.

În seria de televiziune ”Babylon 5”, Furlan a interpretat-o pe Delenn, ambasadoarea Minbari pe staţia spaţială Babylon 5.

În 2004, ea s-a alăturat distribuţiei ”Lost” în rolul Danielle Rousseau, un om de ştiinţă francez care a rămas pe insula misterioasă unde se petrece acţiunea serialului în urma unui naufragiu.

Mira Furlan a emigrat în Statele Unite alături de soţul său, Goran Gajic, în noiembrie 1991, conform IMDb.