Este tragedia momentului în showbiz! O iubită actriţă a murit la doar 34 de ani şi nimeni nu poate înţelege, deocamdată, ce s-a întâmplat cu ea.

Actriţa se pare că a murit în somn şi a fost găsită chiar de logodnicul ei

Este vorba despre Miranda Fryer, cunoscută pentru rolul său din celebrul serial “Neighbours” din Australia. Acest serial-mamut, care aduce aminte de “Tânăr şi neliniştit”, a debutat în anul 1985 pe micile ecrane şi care se filmează şi acum, ajungând deja la peste 9.000 de episoade.

Actriţa în vârstă de 34 de ani a fost găsită decedată în propria locuinţă din Melbourne, chiar de către logodnicul ei.

Cauza morţii nu a fost deocamdată stabilită, însă familia a transmis că tânăra vedetă ar fi murit în somn.

Avea probleme cu inima

Apropiaţii săi au mai informat că Miranda Fryer avea probleme cardiace de mai mulţi ani, însă urma un tratament prescris de medici şi totul era ţinut sub control.

“A avut unele probleme cardiace, poate că era prea bună pentru această lume a noastră. Noi, care cu toții am iubit-o atât de mult, vom prețui amintirile cu care ne-a lăsat și vom deplânge pentru totdeauna această pierdere.

Un copil frumos, un adolescent uluitor, frumos pe dinăuntru și pe dinafară… o femeie care avea atâta dragoste și fericire de oferit și de primit, a dispărut”, se arată într-un mesaj transmis de familia tinerei actriţe, potrivit site-ului australian TV Tonight.

“Mă simt atât de trist pentru că am pierdut un actor din distribuția mea, mai ales unul atât de tânăr precum Miranda, care și-a petrecut primii ani de viață în serial”, a transmis şi Jan Russ, director de casting pentru mulţi ani la “Neighbours”.

A devenit celebră pentru serialul “Neighbours” la vârsta de 1 an şi jumătate

Miranda Fryer a jucat pentru trei ani în acest serial, apărând în 130 de episoade. Ea a devenit celebră la numai 18 luni, interpretând personajul Sky Mangel. Ea a fost primul actor-copil care a făcut parte din proiectul “Neighbours”.

Miranda Fryer pe când era copil, în serialul “Neighbours”

“S-a distrat atât de mult în acel serial, dar când a urmat să înceapă școala, am simțit cu adevărat că nu era o idee bună pentru ea să continue show-ul, deoarece merita să aibă o copilărie frumoasă”, povestea mama actriţei.

Personajul a fost ulterior reintrodus în serial, însă nu a mai fost interpretat de Miranda Fryer, ci de o altă actriţă.

Schimbare radicală de carieră în perioada pandemiei

În timpul pandemiei, Miranda Fryer a studiat la Universitatea Monash din Melbourne, unde a obţinut o diplomă de asistentă, angajându-se ulterior în cadrul spitalului cu acelaşi nume. Ea dorea să urmeze şi un master în neuroştiinţă.

În noiembrie 2020, actriţa s-a logodit cu Arthur Pothitis, iar cei doi aveau de gând să-şi întemeieze o familie, însă visul lor nu a mai fost dus la îndeplinire.

“Erau adevărate suflete pereche. Miranda și Arthur își făceau planuri pentru a-și întemeia o familie, când într-o zi, săptămâna trecută, s-a culcat și nu s-a mai trezit niciodată. Nu știm de ce”, se mai arată în mesajul transmis de familia actriţei.