Un actor care a jucat timp de patru ani rolul unui personaj din serialul care a avut un succes uriaș în anii 90, Seinfeld, a decedat la vârsta de 81 de ani.

Este vorba despre Reni Santoni, interpretul personajului Poppie din celebrul serial de comedie.

A fost bolnav o perioadă

Potrivit unui mesaj publicat duminică pe Facebook de producătoarea Tracy Newman, Santoni a murit pe 1 august, după ce a fost bolnav o perioadă.

Născut în New York, el şi-a început cariera în teatru, în afara Broadway, cu spectacole ca ”The Umbrella” şi ”The Mad Show”.

Primul film în care a avut un rol semnificativ a fost ”The Pawnbroker” (1964), iar primul rol principal a venit trei ani mai târziu, în ”Enter Laughing”.

Santoni a fost inspectorul Chico González în ”Dirty Harry” (1971), şeful de închisoare Ramon Herrera în ”Bad Boys” (1983) şi detectivul Tony Gonzales în ”Cobra” (1986).

”A mai dispărut un uriaș”

Mai recent, în 2000, a jucat alături de Sandra Bullock în ”28 Days”.

”Cei care l-ați cunoscut cunoașteți cât de amuzant era, ce actor extraordinar, improvizator, perormer, etc. Atât de genial. L-am iubit foarte mult și o să îmi lipsească teribil. A mai dispărut un uriaș. Am o mulțime de fotografii de-ale lui, o să le postez pe parcursul următoarei săptămâni. Inima mea este alături de fiul său, Nick, care a fost o adevărată alinare pentru Reni în ultimii cinci ani sau mai mult”, a scris Tracy Newman pe Facebook.

Puteți vedea postarea mai jos: