Doliu uriaș în fotbalul românesc! Un fost sportiv s-a stins din viață. Tragedie fără margini

Fostul fotbalist Bogdan Rădos s-a stins din viaţă la vârsta de doar 50 de ani, a anunţat fostul său club, Corvinul Hunedoara, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

“Boxi”, cum era cunoscut de microbiştii hunedoreni, s-a născut la 19 noiembrie 1971 la Hunedoara. A jucat la Mureşul Deva, Viitorul Hunedoara, Corvinul Hunedoara şi Minerul Certej.

A fost internaţional de juniori UEFA ’90 şi a debutat în prima echipă a Corvinului, în Divizia A, la doar 17 ani.


Un alt fotbalist murise recent

Un mare jucător care a fost la FC Universitatea Craiova a încetat din viață. Acesta avea doar 46 de ani. Tragica veste a fost anunţată de fostele sale echipe de fotbal dar și de reprezentanții mass-media, care au transmis condoleanțe familiei.

Acesta a  fost fotbalist și la FC Universitatea Craiova. Este vorba de fostul fostalist sârb Borislav Stevanovic. El a jucat şi echipa românească de forbal în anul 2005.

Astăzi, însă, toți cei care l-au cunoscut au inima sfâșâiată de durere. Vestea a căzut ca un trăsnet, mai ales că Borislav Stevanovic avea doar 46 de ani. El a încetat din viață în urma unui infarct. Cutremurătorul anunț a fost făcut de fostele sale echipe de fotbal, dar şi de presa din Serbia.

„Fostul fotbalist al clubului nostru Borislav Bora Stevanovic a murit la vârsta de 46 de ani. A jucat pentru Radnicki din 1992 până în 1998 în 101 meciuri și a marcat 28 de goluri. Stevanovic a jucat un meci pentru naționala Iugoslaviei în 2001. Fotbal Club Radnički transmite sincere condoleanțe familiei” este anunţul clubului Radnicki Niş.

Era originar din Kosovska Mitrovica. El a jucat pe postul de atacant. De-a lungul carierei sale a evoluat la Radnicki Niş, Zemun, BASK şi Rad Belgrad, în ţara natală. A jucat și la Merida, în Spania dar și la Manfredonia, în Italia. Acesta a făcut parte și din echipa celor de la Wolfsburg, în Germania. Nu în ultimul rând, el a fost coleg și cu fotbaliștii de la FC Universitatea Craiova.

Avea şi o selecţie în naţionala Serbiei, în 2001, într-un meci amical cu Japonia, cu prilejul căruia s-a retras oficial fostul mare fotbalist sârb şi actualul selecţioner al Serbiei, Dragan „Piksi” Stojkovic. În ţara natală, e vremea când era jucător activ, Borislav Stevanovic era alintat „Bora-Gol”.