Doliu în Hollywood! O mare actriță a murit la 87 de ani. Familia este sfâșiată

Familia regretatei actrițe a transmis că Cynthia Harris a murit în ziua de 3 octombrie. Totuși, nu au fost oferite informații despre cauza decesului, conform hollywoodreporter.com

Actriţă de teatru în esenţă, Cynthia Harris a făcut parte din distribuţia originală a „Company”, produs de Stephen Sondheim, care a avut premiera pe Broadway în 1971, şi a fost co-fondator al The Actors Company Theater, pentru care a fost director artistic şi a jucat în zeci de spectacole.

În ce filme a jucat Cynthia Harris?

În anii 1980, Harris a jucat în filmele „Reuben” (1983) şi „Three Men and a Baby” (1987), iar în 1993 a primit rolul mamei lui Paul Reiser în „Mad About You”. Ea a apărut în 71 de episoade ale serialului NBC, până în 1999. Ea arevenit în reboot-ul show-ului, în 2019.

Amintim că aceasta a fost nominalizată la BAFTA pentru rolul din miniseria de televiziune „Edward & Mrs. Simpson”. Născută pe 9 august 1934, în New York, Cynthia Lee Harris a luat lecţii de actorie la vârsta de 12 ani, a absolvit Smith College în 1955, cu diplomă în teatru şi literatură, şi a studiat apoi actoria cu George Morrison şi Lee Strasberg.

Un alt actor celebru a murit

Actorul Tim Donnelly s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Anunțul tragic a fost făcut de fratele mai mare al regretatului actor, regizorul Dennis Donnelly. Acesta a confirmat pentru The Hollywood Reporter că actorul a murit vineri la domiciliul său din Santa Fe, New Mexico.

În ceea ce privește cauza morții, sursa citată precizează că actorul Tim Donnelly ar fi suferit mai multe complicații în urma unei operații pe care doar ce a făcut-o.

Donnelly a avut o carieră impresionantă. El interpretat rolul pompierului Chet Kelly în emisiunea NBC prin durata sa din ianuarie 1972 până în mai 1977. Personajul Kelly, cu sediul în stația 51 a departamentului de pompieri al județului Los Angeles, a fost marcat de înclinația sa pentru glume practice.

Alți interpreți din serie, care a fost produsă de legenda târzie a lui Dragnet, Jack Webb, au jucat, de asemenea, pe Randolph Mantooth, Kevin Tighe, Robert Fuller, Julie London și Bobby Troup.